Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaa

No to sobie poszlam na studia...

Polecane posty

Gość smutnaaaaaaaa

Najpierw byl problem ze nie wiem na co chce isc ze nie bardzo chce nawet...teraz problem ze jak juz sobie wybralam to zle bo nie chce isc na kierunek ktory niby by kontynuowal moja nauke w technikum,ale ja nie chce....mam dosyc pojde do pracy i tyle bedzie z tego

Gość smutnaaaaaaaa
ale ja nawet chce isc na te studia ktore sobie wybralam...juz kiedys o tym myslalam i w sumie zapomnialam o tym kierunku i teraz mi sie przypomnialo....ehh ale juz sobie nie pojde

Gość smutnaaaaaaaa
bo moj tata sie uparl ze mam isc na inne na ktore nie chce

A dlaczego nie pójdziesz na 2 kierunki? Strasznie dziecinna musisz być skoro wykłócasz się z tatusiem o kierunek studiów. Pewnie teraz jeszcze nie pójdziesz na złość tatusiowi? :P

Gość smutnaaaaaaaa
nie chce isc na dwa bez przesady,chce na jeden

Tupnij jeszcze nóżką :D Twoje życie, więc decyduj. Zawsze możesz wziąć się do pracy i sama płacić za swoje studia.

Gość smutnaaaaaaaa
poza tym to tez ksoztuje

Gość rgbn
ja tam cie rozumiem. sama bylam w podobnej sytuacji i teraz zastanawiam sie czy nie lepiej bylo posluchac taty

Gość ja pierdykam
wiec idz na ten kierunek, ktory TY chcesz! to Twoje zycie, Twoja przyszlosc...! tatusiowi powiedz, ze za Ciebie zyc nie bedzie, ani umierac pokaz, ze jestes dorosla i potrafisz sama o sobie decydowac

Gość ja pierdykam
aha! jeszcze jedna sprawa - mowisz, ze po prostu pojdziesz do pracy? tez dobrze, jesli tylko to jest TWOJA decyzja, no i, rzecz jasna - jesli znajdziesz jakas prace... powodzenia!