Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariastuart

mam na nią ochotę

Polecane posty

Gość mam w domu
podobna koszule nocna tez kremowa tylkio bez trenu.

Gość hgmnhmmm
piekna i prosta :) jest cudowna :) widze ze kafeterianki coraz czesciej wybieraaja eleganckie proste suknie niz te kiczowate bezy :)

Gość tere fere srutututu
tak coraz czesciej wybieraja suknie, ktore przypominaja koszule nocne , a po odczepieniu trenu moglby nawet udawac sukienki plazowe :P

Gość hgmnhmmm
moze i ale ladniejsza skrmna suknia i prosta niz beza na kole fujjjjj

Gość tere fere srutututu
ladniejsza jest w tym przypadku pojeciem wzglednym...

dla was to widze sukienki sa tylko te przy ciele i bezy. nic wiecej nie rozrozniacie. a suknie klasyczne ktore owszem maja kolo ale nie sa bezami? klapki na oczy i nic wiecej nie widzicie tylko to co sobie ubzduracie. osobiscie suknia mi sie nie podoba.

Gość bambola mija
suknia piekna, ale ten tren w kolorze ekri wyglada jak brudna szmata przyczepiona do sukni

Gość mariastuart
mam rode włosy i jasną cerę, więc tylko w ecru wygladam przyzwoicie. ten tren też mi się nie podoba za bardzo, ale w sumie po co mi tren ;)

Gość czarna koala
nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba. osobiscie wolę mieć jednak kieckę ślubną różniącą się od moich kreacji sylwestrowych czymś więcej niż tylko welonem. nie wszystkie "bezy" są przesłodzone i kiczowate. Jest w tym kroju wiele naprawdę ładnych. swoją drogą - sukienka naprawdę ładna :) zwłaszcza góra i tył mi się podobają.

Gość sheepek
Jeśli ktoś chodzi na sylwestra i inne bale w sukniach z gorsetem to faktycznie ma inny gust niż styl tej sukienki i przy okazji mój. Mi sie osobiscie bardzo podoba. Tren fajny, ale niewygodny a upiety wyglada średnio.

Gość nzd
o milutka sukienka... a rzadko na allegro trafiaja sie takie ladne rzeczy :) przymierzaj, a jak dobrze lezy to koniecznie kupuj

Gość sheepek
Ja znalazłam sukienke w necie po długich poszukiwaniach. Opłacało się bo wszyscy są nią zachwyceni. Bynajmniej Ci którtm ja pokazałam. Nie wiem tylko jaka będzie reakcja wszystkich zgromadzonych na ślubie. Może niektórzy stwierdzą, że nie stać mnie było na bardziej wystawną. No ale gusta gustom nierówne :)

Gość mariastuart
o gości się nie martwię, moja rodzina stanowczo nie gustuje w bezach i wystawnych sukniach na kole, a narzeczony jak mu takie pokazywałam na wystawach błagał, żebym czegoś takiego nie wkładała :). Wiem, ze niektórym to się może podobać, ja - nic na to nie poradzę, czuję się w nich idiotycznie. A ta suknia ma piękną górę, ładnie układa się na sylwetce, no kurczę, podoba mi się bardziej niż różne suknie, które widziałam w salonach.

Gość zastanow sie
cz te ''widoczne zabrudzenie'' nie bedzie ci przeszkadzalo... suknia moze byc juz po czyszczeniu i brud moze nigdy nie zejsc...

Gość kwaczka dziwaczka
a nie przyjrzalam sie dokladnie, to po prostu kiepska kopia siluety

Gość kwaczka dziwaczka
orginal tez mozna kupic na allegro, ja bym osobiscie wolala te wersję

faktycznie, przypomina bardzo suknię manuel mota, która ma dużo ładniejszy tył jednak

Suknia naprawdę ładna, na allegro to rzadkość :) może i firmówka ma ładniejszy tył ale różnica w cenie chyba nie jest warta takiego szczegółu.....

Gość K_O_B_R_A
mnie się też podoba

Gość ogryzekkk
piękna suknia, cudo!