Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu chodzi

wprowadziłam się do faceta i zrobił się oziębły

Polecane posty

Gość o co tu chodzi
'faceci nie lubia sie' - wlasnie zaczynam odkrywac pozytywne aspekty tej strony mojego zycia ;) myslalam nawet aby sie na jakas joge zapisac albo na basen bardziej regularnie.. tylko czasem na sytuacja mnie tak przytlacza ze nie mam ochoty na nic...

Jesteście w wieku ,kiedy najczęściej już decyduje się -albo o dalszej wspólnej drodze albo o różnych drogach .

A na basen i jogę zapisz się na pewno ! :)

Gość nnick
autorko jesteście w - powiedziałabym - w dość "słusznym wieku" - nawet, a może zwłaszcza on. Wiesz są faceci, którzy nigdy nie dorośleją. Oczywiście bywa różnie, ale popatrz na to tak: gość wpędzi Cię w lata, potem stwierdzi, że woli "młodszą". Problem polega chyba na tym, że Ty go kochasz - bo to się czuje, a z nim jednak nie do końca wiadomo. To przecież pierwsze - najfajniejsze lata Waszego wspólnego życia, wszystkiemu powinien towarzyszyć entuzjazm i radość. A wyobraź sobie sytuację pt. wpadacie...i co wtedy? Może zapytaj go o taką ewentualność... Nie wiem jaką masz własną sytuację mieszkaniową - ale nie traktuj gościa ze swoim lokum jako niezwykłą atrakcję tylko z tego powodu.

Gość o co tu chodzi
awe1 - ja już wiem jak. myśle, że on też. przynajmniej z tego co mówił wcześniej.. póki co muszę zmykać bo zaraz wychodzę z pracy. dziś wieczorem spróbuje z nim porozmawiać.. mam nadzieje, że jutro ktoś tu będzie.. ;) pozdrawiam wszystkich i dziękuje :)

Odezwij się jutro :) Wpadnę tu .Miłego dnia 🌻