Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerstwa kromka chleba

kolor butów do ślubu

Polecane posty

Gość czerstwa kromka chleba

dziewczyny uwazacie ze pasuje inny kolor butów do ślubu niz biały? nie chce kupowac zbytnio białych bo nie bede miała potem do czego ich zalożyc, a po drugie nie podobaja mi sie białe buty. Za to widziałam dzis fajne takie srebrne a drugie złote. To nie było takie wsciekłe złoto jak u ruskich tylko takie subtelne delikatne. I teraz zastanawiam sie czy ktoras z Was miała inne buty niz białe?

Gość kotka222
ja mam zlote buty do slubu a sukienka ecru

Gość ja szukam złotych
takich zmatowionych

Gość bardzo ladne sa
te z ZARY

Gość czarna koala
ja bede miec białą kieckę, czerwony bukiet i...zastanawiam się nad czerwonymi butami... :->

Gość mojajajajajaja
ja bede miec bardzo delikatne srebne:) taki elekkie sandałki, oczywiscie zabudowane piekty i zasoniete palce .. ze zgledu na wygode przedewszytkim a po drugie to zasady mowia ze palce i piety sa zasłoniete:) a buty bede miec srebne bo suknie mam z ozdobnikiem pod biustem w odcienu szarosci:)

Gość jyfjgyfjh
mojajajajajaja - pokaz link do takich bucikow, zaintrygowalas mnie :)

ja bede miec srebrne do tego na sukni jest delikatna koronka w kolorze srebrnym i kwiaty bedą mieć srebrną wstążkę :) a i bizuteria (kolczyki) białe złoto

Gość kalinkaczerwona
pierwszy i czwarty link - ekstra buciki :)

czyli co. do sukni delikatnie ecru moga bys zlote butki?? nie bedzie to dziwacznie wygladalo?

Czarna koala, przy całkiem białej troszkę bym się bała, w końcu bukiet odkładasz dość szybko. Sama będę mieć czerwone czółenka (jeśli tylko znajdę bez wyciętych palców), muszę poczekać do przymiarki bo jak ostatnia łajza zapomniałam wziąć kawałek materiału i porównać. Tylko że ja będę miała w sukience czerwoną górę. A w butach jeszcze po weselu pochodzę...

Gość justynka roc
uwazam ze pasuja zlote, srebne, czarne, filoetowe, chyba wszytskie:) tylko trzeba odpowiednio dobrac resztę dodatkow