Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie pomocy

Pomocy!!!! maszt telefoni komórkowej

Polecane posty

Gość ludzie pomocy

witam proszę wszystkich o pomoc . Zaraz za moją siatką chcą postawić maszt telefoni komórkowej. Podobno jest już zezwolenie na budowę tego masztu które zostało wydane ok 1,5 roku temu . Dodam że nie dostałam żadnej informacji na ten temat- chociaż sąsiaduje z ową działką. Wyczytałam w necie że pozwolenie wydaje gmina ( moim zdaniem powinna też mnie poinformować_ przecież jakieś prawo obowiązuje co do takiej inwestycji).....Byłsam dziś w gminie i powiedzieli mi że nie muszą informować . Napisałam list do starostwa czekam na odpowiedź co jesszcze moge zrobić aby powstrzymać budowe masztu . Sprawa wygląda podejrzanie cicho. Pomóżcie co mogę zrobić

Gość krystantak
te anteny w niczym nie szkodzą, były by szkodliwe jak byś była na ich wysokości

Gość ludzie pomocy
no kurcze a badania z 2008 roku przeprowadzone w Niemczech???Jest przeprowadzanych coraz więcej badań które sa sprzeczne z poprzednimi

Gość ludzie pomocy
no to za wiele się nie dowiedziałam :(

Gość kolankaaaa
Zazdroszcze będziesz miała dobry zasięg....

Gość vhn xch
taki maszt nie ejst szkodliwy

Gość wilkołaczka
uważaj na nowotwory!

Gość radio_spec_
SETKI razy bardziej szkodzi ci telefon który masz przy uchu w trakcie rozmowy niż te anteny.

Gość krótkofal_
Żeby być poza promieniowaniem szkodliwym musiałabyś trzymać działający telefon komórkowy około półtora metra od głowy a ty gadasz tuż przy głowie :-O i ci nieszkodliwy maszt przeszkadza :-(

Gość maszt nie szkodzi
ludzie protestuja apotem placza ze zasiegu nie ma 😠 to jak sieci maja zapewnic dobry zasieg?

Gość ludzie pomocy
ile mogę wyciągnać od operatora sieci za zgodę na ten maszt ? Bo że jest on nieszkodliwy to doskonale wiem

Gość sgargh
ale dlaczego ty masz sie zgadzac na maszt, przecie znie ebdzie on na twojej ziemi :o0

Gość kkkgg
do sgargh a Ty chciałbyś mieć 40 metrowy maszt 50 metrów od domu??

Gość kkkgg
wszyscy jesteście widzę inteligentni wejdxcie na amerykańskie i niemieckie strony i poczytajcie jak takie maszty nie szkodzą . DZiwne ze naukowcy na rok 2008 zmieniają opinie w sprawie masztui są one sprzeczne z poprzednimi. Zawsze Polska jest na szarym końcu . W innych krajach ludzie od okien pcv uciekają a u nas wszyscy chcą zakłądać

Dlaczego podejrzanie cicho? U nas tez postawili maszt i nikogo nie pytali o zgodę. Ich teren, to chyba raczej nie muszą pytać. U nas sobie stoi i nikomu nie wadzi. Do domów odległość przez drogę, nikomu nic się nie dzieje, a stoi już od kilku lat.

Gość xxxxxxppp
ja też nie jestem zwolennikiem masztów w okolicy zamieszkałej . A to czy nic Wam nie jest to sie okaze :P radzę wybrać się na rezonans magnetyczny.

Gość NIE DRAMATYZUJ KOBIETOOOO
w jakim ty swiecie żyjesz a myślisz ,ze gdyby stanął 2 km dalej to cos by sie zmieniło ?!

kkkgg wszyscy jesteście widzę inteligentni wejdxcie na amerykańskie i niemieckie strony i poczytajcie jak takie maszty nie szkodzą . DZiwne ze naukowcy na rok 2008 zmieniają opinie w sprawie masztui są one sprzeczne z poprzednimi. Zawsze Polska jest na szarym końcu . W innych krajach ludzie od okien pcv uciekają a u nas wszyscy chcą zakłądać Ciekawi mnie wobec tego, jak Ty sobie wyobrażasz funkcjonowanie jakiejkolwiek sieci bezprzewodowej bez masztów?

Gość Gelzok przestań ogłupiać ludzi
:-O

Gość prawda o twojej komórce
"ja też nie jestem zwolennikiem masztów w okolicy zamieszkałej . A to czy nic Wam nie jest to sie okaze radzę wybrać się na rezonans magnetyczny." --->> tylko, że to nie nieszkodliwy maszt ci szkodzi a twój własny osobisty telefon komórkowy, który nosisz przy swoich genitaliach i który wielokrotnie w ciągu dnia przykładasz do swojej głowy, by podczas rozmowy zaaplikować swojemu mózgowi potężną dawkę promieniowania elektromagnetycznego, promieniowania które wytwarza twój własny telefon przyłożony do głowy. Nie zapominajmy, że rozmawiajacy przez komórkę znajduje się w polu, gdzie zgonie z naszym ustawodawstwem nie powinien przebywać. Aby pole wytwarzane przez twój telefon było bezpieczne powinieneś rozmawiać tzrymając swoją komórkę około PÓŁTORA METRA OD GŁOWY. Tak! A im dalej twój telefon ma do najbliższego masztu BTSu to tym większą moc twój aparat telefoniczny przyłożony do twojej głowy musi wyemitować, aby przekazać rozmowę. Im więcej będzie masztów BTSów tym mniejszą mocą nasze telefony będą atakować nasze głowy czyli dla naszego zdrowia lepiej mieć blisko anteny BTSów. Zdrowsze byłoby całkowite zaprzestanie uzywania telefonów komórkowych i powrót do telefonii kablowej, ale jakoś Ty zwolennik zdrowia nie zgłaszasz ochoty wyrzucenia swojego telefonu komórkowego.