Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczonaaa

Czy to prawda że nie zajdzie się w ciążę

Polecane posty

Gość niedoświadczonaaa

jak po stosunku nie da się nóg do góry??? odpiszcie bo na ciążowym milczą.:o a ja chcę wiedziec czy to wystarczy jako metoda antykoncepcji.

tak, to jedna ze skuteczniejszych ( tanich!!! i niezawodnych ) metod antykoncepcyjnych. Ale dobrze, że pytasz!

Gość hahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość nie możesz tylko
sikać pod wiatr, a tak to wszystko dopuszczone, a potem Wincenty za późno wyjęty, nieuku posrany, won do książek a nie za kutasa się łapiesz smarku.

Gość niedoświadczonaaa
nie śmiejcie się ale wyczytałma na jednym topiku, ze staraczki nie zachodzą w ciążę bo nie robią świecy i sperma z nich wypływa.:O

Gość errrtteee
ejjj no akurat to jest lipa ale podobno uchronisz sie przed ciążą jeśli po stosunku napijesz sie wody prze dziurkę od klucza:P

Gość najlepiej udaj się do
a ty palańcie pastę w dupsko sobie aplikujesz ....:P

Gość chmmmmmmmm
ja też coś o tym słyszałam... przypomniał mi się też odcinek "gotowych na wszystko". gdzie carlos chciał mieć dziecko z edie i po seksiku trzymał jej nogi w górze :p

Gość Qarro
No co się nabijacie, a gdzie się ma dziewczyna spytać jak nie wie?;-) To nieprawda

Gość najbardziej skuteczna
jest pasta do zebów , przed stosunkiem w odbynicę

niedoświadczonaaa nie śmiejcie się ale wyczytałma na jednym topiku, ze staraczki nie zachodzą w ciążę bo nie robią świecy i sperma z nich wypływa Staraczki są prawie bezpłodne i dlatego nie zachodzą. Maja kilkanascie % na zajście. Inaczej by się nie nazywały staraczki tylko rozpłodówki :P

Gość
tak moze jeszcze przez calowanie, albo jak facet "bedzie uwazal"? kobieto, a raczej DZIECKO... do zaplodnienia wystarczy JEDEN plemnik, jak wytrysk jest w pochwie, to sa ich tam MILIONY, nawet jak czesc wyplynie to ktoremus na pewno sie uda a staraczki to maja jakas reakcje obronna na sperme albo nasienie partnerow jest niepelnowartosciowe jak stosuja takie metody i sperma ZAWSZE WYPLYWA. serio. a momi to jest nas 6 miliardow

Gość popłakałam sie ze śmiechu
Ale patent, faktycznie :classic_cool:

Gość no nie moge z głupoty
taaak jasne rób swiece nie wydychaj powietrza z ust i grzej sie farelką w tyłek na bank zajdziesz w ciążę

prawda jesli przed i po razem odmowicie rozaniec, jesli w trakcie orgazmu rownoczesnie powiecie "abrakadabra" jesli w horoskopie nie masz czasu prosperity, jesli bocian zawraca nad domem, jesli wypijecie gumisowy sok - tez sie nie zachodzi chyba ze mieszkasz w ciemnogrodzie

Gość ta Boryna
chłop musi Cię za łeb pod sufit podwiesić wtedy na bank nie zajdziesz!!! ale wisieć tak u sufitu za łeb trza ze 3 godziny aż wszystko spłynie z twej pochwy i odmawiac zdrowaśki i pić mocz żaby inaczej ciąża murowana!!

Gość staraczki to mają fajnie
uprawiają i uprawiają seks i żadnej wpadki a inni musza sie pilnowac.:classic_cool:

Gość staraczki to mają fajnie
może tak...ostatnio czytałam w gazecie, że kobiety mające problemy z poczeciem wynajmują sobie "panów do zapładniani".:classic_cool:

Gość niedoświadczonaaa
eeee...nie chce mi się juz dalej ciągnąć tej prowokacji - odniosła zamierzony skutek! dziękuję za uwage!:classic_cool:

Gość niedoświadczonaaa
wybaczcie ale lubię się nabijać ze staraczek. :p

Gość niedoświadczonaaa
no i co tak zamilkliście? głupio się wam zrobiło? :classic_cool: przecież to była prowokacja nie najwyższych lotów:classic_cool:

Gość ta Boryna
hahhahahaha dobre!!!!! ale czemu te staraczki Cie tak drażnią?

Gość staraczki drażnią
większą część tego forum...:classic_cool: