Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem co i jak

Czy zakladacie juz dzieciom wiosenne buty i kurtki?

Polecane posty

Moja ma 2 latka.Wczraj byla piekna pogoda mala miala zimowe buty i kurtke kiedy sciaglam jej buciki miala cala stopke spocona.Czy zakladac juz jakies wiosenne trzewiki,adidasy?a co z kurtka?czpka?Jak to jest u was i w jakim wieku macie dzieciaczki?

Gość synek w maju będzie miał
2 latka, wczoraj był w półbutach i kurtce wiosennej, ale ubrałam Go na cebulkę - body z długim rękawem, sweterek, rajstopki, miał też cienką czapeczkę

aha dzieki za info bo ja juz z ta pogoda to nie moge porpostu zglupiec mozna a nie chce dzieciaka ani przegrzac ani zaziebic.chcemy wyjsc w poludnie na spacerek na plac zabaw i tak siedze i sie zastanawiam kurde hehehe

Gość no pewnie że cos lzejszego
dziecko jest w ciagłym ruchu . Najlepiej sprawdza sie cebulka jeśli chodzi o styl ubieranai. :)

Gość absolutnie nie
nie nie ubieram ją w wiatrówkę i pantalony, obowiązkowo dodo i buty na obcasie

moja lila wczoraj na spacerze była ubrana w adidaski i lekki zakiecik... pod zakiecikiem miala body z dlugim rekawem golfik bawelniany i cienki sweterek, na glowie wiosenna czapka. za kilka dni konczy rok. syn mial adidasy bluzke z dlugim rekawem i gruba bluze a na glowie czapke z daszkiem ale on juz duzy i lata jak wariat wiec mu cieplo bylo.