Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka222

od kt tyg używać krem na roztępy itp.??

Polecane posty

Gość calineczka222

możesz od samego początku, oczywiście jeśli nie ma ograniczeń na nim wpisanym. wiem że niektóre są od 4 miesiąca, ale na początku możesz oliwką się smarować.

Gość elllllla
ja używam od początku ciązy kremu przeciw rozsztępom Mustela i kremu na piersi też tej firmy i póki co - jestem w 16 tc jest ok

Gość calineczka222
któe kremy szczególnie polecacie...? to moja pierwsza ciąża i kompletnie jestem nie w temacie...:/

ja używałam oliwki, kremu perfecta, potem mustella, do tego basen, masaże, ćwiczenia a brzuch mam tak poryty rozstępami że to szok. dlatego uważam ze jak masz miec rozstępy to będzieszje mieć, ale oczywiście zachęcam do smarowania, przynajmniej skóra tak nie swędzi :)

Gość batalia baxis
to nie kremy pomagaja, ale geny...wprawdzie dla swietego spokoju i przekonania, ze zrobilscie wszystko co w waszej mocy ...mozna smarowac sie kremem...ale jesli ktoras bedzie miala dostac rozstepow to i tak je dostanie...

ja jutrop zaczynam 18 tydzien, na razie nic nie mam, myje sie olejkiem pod prysznic nivea a pozniej uzywam oliwki johnsona, czasami kremu do twarzy ziaji oliwkowego jak mi sie oliwka nudzi ;) w mlodosci zrobily mi sie rozstepy na tylku i biodrach wiec teraz tez na pewno sie pojawia, no coz...trzeba bedzie z tym jakos zyc a pozniej isc na laser ;)

Gość dziewczyny gdzie kupic mustele
?? Slyszalam o niej wiele pozytywnych opinii, wiec koniecznie musze sie zaopatrzyc, bo kurcze niby uzywam od poczatku oliwek i innych smarowidel dla ciezarnych to wczoraj z przerazeniem zauwazylam pierwsze czerwone kreseczki na boczkach...takzr poradzcie dziewczynki gdzie kupie ten krem.

Gość w aptece
mustelle kupisz w aptece, czasm trzeba zamówić, kosztuje ok 100-110 zł za 200 ml