Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna jestem czy to pasi

Czy to pasuje?? Fotka

Polecane posty

Gość hehehe nooo wsiurka
90/60/90 , twoje miasto ma ile mieszkancow 1000?:D

Tremendo Kazar ma bardzo podobne buty do tych co pokazałam:D Wczoraj wlasnie w Kazarze kupiłam OXfordy.. ;)

Gość do 90/60/90
jestes zwyczajnie chamska, a faktycznie-pokazalas obrzydliwe buty dla pustych cementow bo jak inaczej nazwa takie laski

no bazarowe totalnie, nie widzisz roznicy miedzy butami z portali o modzie a tymi co pokazalas??:) zaraz mi powiesz ze ccc to to samo co kazar:D

Wczoraj własnie w KAzarze kupiłam OXFORDY:) Venezia to KICZ, kicz kicz polecany przez AVANTI:O Kazar i Aldo. TYLKO:)

Gość rany rany ale jadu
dziewczyny, dorośnijcie i zrozumcie, ze moda modą, ale trzeba wybierać z niej to, w czym się dobrze wygląda a niestety w tych modnych w tym sezonie butach niewiele osób może chodzić i wyglądać tak samo z balerinami

Tremendo:O BABO:D ale ja jej nie napisalam "Te buty sa swietne" :D "sa super zrobione, i swietna SKÓRA":/ Napisalam tylko ze cos w tym stylu. By nie miały czuubaaa szpiczastego, i by miały obcasik badz platforme:O:O:O Wybierz sie do Aldo, kazaru i dopiero dyskutuj..

Gość kikuu
dziewczynki nie to ładne co ładne tylko to co nam się podoba :) aha i nie warto ślepo podążać za modą bo to zwykle źle się kończy :P

dokladnie, nie wszystko co modne jest fajne:P mi sie platformy z dziwkami kojarza i zawsze beda sie tak kojarzyly chocby pol swiata w tym chodzilo- nie ubiore. a aldo jest dobre jak ktos umie chodzic w niebotycznych obcasach, ja jestem na takie za wysoka:)

Kiku zgadzam się;) Zreszta dla wielu kobiet, to co na bazarze to MODNE, bo to wszedzie jest (w kazdej budce) to jak modne byc nie moze:) Tak jak rok temu, co 2 dziewczyna miała zielony lub zolty plaszczyk + buty i torebki w tym kolorze.. No bo to na bazarze było- to jak modne MOŻE NIE BYĆ:D Ale koniec tej dyskusji;) Ubierajcie się jak lubicie;)

Gość kikuu
# Aneczka 31-03-2009 g. 14:02:06 A ja pracuje dla Aldo i powiem szczerze że jakościowo gorszych butów i torebek nie widziałam nigdy. Każdy kto kupuje tu buty wyrzuca pieniądze w błoto. Faktem jest jedynie to że mamy małe rozmiary od 35 a to rzadkość. Pozdrawiam i ostrzegam :-) http://galerki.pl/zdjecie/166.Aldo.buty

90/60/90 to czemu nie pokazalas jej jakichs butow z aldo lub kazaru na allegro, he:D? venezia jest tak samo przereklamowana jak kazar, co nie oznacza ze w jednym lyb drugim cos fajnego sie nie znajdzie:)

Cała zime chodziłam w kozaczkach z Aldo, i wygodniejszych jak i pieknych i TRWAŁYCh nie widziałam;) Kupiłam 2 pary za 100zł ( w sklepie bez nazwy:D albo jej nie pamietam) po tygodniu latały cale obcasy... Kupiłam w Aldo, za 500zł, i pewnie pochodzę w nich jeszcze kilka dobrych sezonów;)

Tremendo bo wkleilam pierwsze lepsze:D jakie na all znalazlam o "fasonie" jaki mam na mysli:D

Gość no skandal skandal
w jednych kilka sezonow? a gdzie moda? gdzie wybiegi:D???

a to zmienia postać rzeczy.. to nie lepiej autorce topiku pokazać coś bardziej klasycznego niż oxfordy ?

Gość a co myślicie o takich
to nie mają być buty turkusowe, żłóte, ani zielone - potrzebuję klasycznych do pracy

autorko a nakładaj do tych rurek co tylko chcesz :) miej własny styl bo im cieplej się zaczyna robić tym więcej klonów \"wypełza\" na ulice :D

na szczescie minely juz czasy ubierania sie do pracy na "smutną biurwę" jak mawia mój szef:D

Gość a co myślicie o takich
piękne te ostatnie, fakt cena już mniej, ech...

"autorko a nakładaj do tych rurek co tylko chcesz miej własny styl bo im cieplej się zaczyna robić tym więcej klonów "wypełza" na ulice " no właśnie :D