Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko takie mam123

Dobra odżywka-maska na przesuszone, tlenione wloskipomocy

Polecane posty

Witam! Mam prośbę...mogłybyście mi poradzić jakąś dobra odżywkę do włosów tlenionych na jasny blond? Zapuszczam je, łądnie rosną, są prawie do ramion, już długo farbuję, więc są też totalnie wysuszone, ale szczerze - popraswiają się z każdym dniem...już nie jest tak tragicznie,l jak wtedy gdy przechodzilam z ciemnego do jasnego...a juz dwa lata farbuję na blond...znalazłam fantastyczną odżywkę "codzienna" do wlosow (myje codziennie, musze) - elseve do przesuszoinych włosów, ta co reklamuje penelope. Jest extram, niestety maska z tej serii już nie taka fajna:( Dlatego proszę, o poradę w kwestii maski (nie odżywki na codzień), tylko czegoś regenerujacego mocniej...dodam, ze uzywalam waxu, ale nie nawilżył jakoś super moich wlosów...a one sa tak suche, i myje je codziennie, wiec moze byc nawet cos co je obciazy, natlusci, nie beda wtedy wygladaly tak sucho..niestety nie stac mnie na odzywki za 80zł:( z gory dzieki

Gość ufarbować na ciemno
ja tak zrobiłam mam teraz śliczne włoski. tlenione są już nie modne

jejku prosiłam o poradę w kwestii odżywki..ja naprawdę miałam na głowie ciemne, brązy rude itp w swoim życiu, ale naturalnie mam sredni blond, mam jasna oprawe, biale rzesy, wcale niewidoczne, najlepiej mi w jasnym blondzie. Co mnie obchodzi jaki kolor wlosow jest modny, chyba najważniejsze to to, aby byl dostosowany do wyglądu....

dziękuję canberra, a gdzie można ją kupić?

no to zamówię przez net, tak mi łatwiej:) dzięki bardzo:)