Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ja bylam glupia

aborcji NIE!! przesluchajcie

Polecane posty

Gość jaka ja byłam głupia
zycie dziecka jest wazniejsze niz zdrowie matki, wiec moze brac tabsy za 3 zlote

autorko, gdzie takie tanie tabletki sa? a co do czytania ze zrozumieniem, to Ty moze najpierw pisz ze zrozumieniem?: \"kiedys myslalam ze aborcja jest ok, kiedy np dziewczyna zostanie zgwalcona, lub jest mloda itp, ale jak to wysluchalam to normalnie nie moge uwierzyc jak ja moglam tak myslec\"

przeprosilam juz za pomylke Rivegidon tyle kosztuje, biore go osobiscie, i jestem nawet zadowolona :) wczesniej bralam yasminelle (40zl) ale strasznie bolala mnie glowa po nich wiec gin przepisal mi te kosztuja od 3 do 8 zl, zalezy w jakich miejscowosciach

jaka ja bylam glupia a kobiety zgwałcone sa same sobie winne i tym bardziej powinny rodzic dziecko gwałciciela To wyjaśnia podejście autora tego wpisu :-o Życzę temu komuś tego samego bólu i poczucia krzywdy.

Gość mordujesz dzieci

Gość to ty nie masz uczuc
jesli uwazasz ze zgwalcona kobieta powinna rodzic

Gość pokrecona psyche
Czyli jak zgwalcona kobieta usuwa tego "dzidziusia" to nie morduje, jak kobieta ktorej nie zadzialaly tabsy to morderczyni??? Pokrecona ta wasza filozofia!!!!

Uważam ,że punktem wyjścia do dyskusji o aborcji jest odpowiedzenie sobie na pytanie ------kiedy powstaje człowiek ? Tu nie ma zgody -----dla wielu na początku ,to tylko zlepek komórek , dla innych ( też dla mnie ) -od momentu zapłodnienia to już jest człowiek .Przy tak różnych podejściach , rozmowa o aborcji jest bezcelowa i bezsensowna .

"kiedys myslalam ze aborcja jest ok, kiedy np dziewczyna zostanie zgwalcona, lub jest mloda itp, ale jak to wysluchalam to normalnie nie moge uwierzyc jak ja moglam tak myslec" wiec kto to napsiał idiotko ? sama sie wykaż inteligencją i konsekwencją, załosna kreaturo

moze te tabsy za 5 zeta niezbyt dobrze ci sluzą autorko, bo cos drażliwa jesteś

Problem kobiet zgwałconych -to odrębny i bardzo trudny temat ,powienien więc być rozpatrywany oddzielnie i bardzo indywidualnie .

jaka ja bylam glupia (andzia11061@wp.pl) jakbys nie zuwazyla to sprostowalam to "idiotko" moim zdaniem zycie powstaje zaraz po zaplodnieniu Jak sama napisałaś to Twoje zdanie. Masz do niego prawo. Ja mam prawo mieć inne zdanie na ten temat.

Gość panna wu
spędziłam długie godziny na dyskusjach i zastanawianiu się nad aspektem aborcji. jest to sprawa podobna do eutanazji - nie ma tu jednego rozwiązania. moja znajoma miała bardzo trudne dzieciństwo, ojciec pił i często dostawała w twarz, czasem słyszała że jest niechciana i nie powinna się była urodzić. wiele razy chciała się zabić, ale bała się bólu. uważam, że lepiej zabić dziecko, kiedy jeszcze nie myśli, niż narażać je na ogromne rany na psychice. ta dziewczyna do dziś się leczy, bierze antydepresanty, nie może sobie ułożyć życia. pozdrawiam zwolenniczki oraz przeciwniczki aborcji.

panna wu-----------zgodzę się na pewno w jednym -nie ma tu jednego rozwiązania i jednej odpowiedzi na wszystkie pytania .

Gość panna wu
andziu ale jesteś osobą świadomą i wykształconą (tak sądzę). natomiast jest wiele dzieci które nie rozumieją tego, że mają złych rodziców i obwiniają za wszystko siebie.

jak na razie to jestem w 2 kl liceum, planuje zdac mature i isc na studia o ile bedzie to mozliwe, dziecinstwa i obecnego okresu nie mam za wesolego, ciagle awantury o wszystko, alkohol, bicie przez ojca po alkoholu........ az mi sie lezki zebraly, chce sie wyksztalcic i znalezc odpowiedniego faceta wlasnie po to aby mojemu dziecku nigdy niczego nie zabraklo i zeby nie czulo sie tak jak ja, obecnie od 8 miesiecy jestem z facetem ktory na to zasluguje, kocham go bardzo i mam nadzieje ze moje marzenia sie w koncu spelnia

Gość panna wu
ja marzę o dziecku ale jeszcze na to nie czas, postanowiłam sobie że moja dzidzia musi mieć zapewnioną przyszłość i bardzo uważam na ciążę, zbieram pomalutku pieniądzę na jej życie. mi się osobiście wydaje że nie umiałabym zabić dziecka, nawet jeśli byłoby ono efektem gwałtu, jednakże nie bardzo wiem jak może się czuć zgwałcona kobieta, więc nie mówię niczego na pewno.

Jaka ja byłam głupia ---------przykro mi ,że musisz tak żyć .Mam nadzieję ,że uda Ci się zrealizować swoje plany 🌻

panna wu -----------Tobie też wszystkiego dobrego życzę :)

Gość do jaka ja byłam głupia
marzenia to jedno a życie to drugie, jestes jeszcze młoda, nie wiesz jak życie moze dokopać

Życie może dokopać każdemu , a Jej się uda !