Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senna maturzystka

Żeby tak był czerwiec....

Polecane posty

Gość senna maturzystka

Spać mi się chce. Uczyć się muszę z przedmiotów nie maturalnych. W tym tygodniu śpię po 5 godzin. A na piątek muszę opanować płynnie tekst z niemieckiego (nie zdaje Niemca na maturze). Strona A4... Wiem marudzę, ale zaraz zrobię sobie 3 kawę. Łyknę 3 tabletki z magnezem i zaczynam uczyć na na chemię. I od piątku chyba mam spokój. Ale sam fakt mnie dobija. Miesiąc przed maturą nauczyciele cisną wszystkich z "nieprzydatnych" przedmiotów. A ja chyba po prostu chciałabym się położyć spać i przespać moje normalne 10-11godzin snu... Przestaje marudzić 🖐️ Wracam do książek. Nie ma sensu pogrążać się w dołku. Musiałam się tylko wygadać....

Gość granatix87
wrzuć na luz, ja na szczęście miałam lepiej bo z przedmoitów niematuralnych nas nie cisneli a nawet oceny z poprzedniego semstru wpisywali... a do matury to sie nawet nie ma co yczyc jesli to wos albo geogr. na polski co? bedziesz jeszcze raz lektury czyatć..bez sensu tam i tak sa fragmenty a języka obcego tez sie nie douczysz, ja poszłam na żywioł i zdałam wszystko powyżej 70% wrzuc na luz, oczywiscie jesli nie masz zaległosci z tych przedmiotów i wiesz ze możesz matury w ogóle nie zdać :/

Gość 50 polskich złotych
a ja nie chce czerwca bo mam sesje ;((

Gość senna maturzystka
zdaje matmę rozszerzenie. ogólnie to wiem że zdam. że pewnie bedzie wszystko ok. ale mam już naprawdę dosyć. facet mnie nie rozumie, nie motywuje do jakiejś tam nauki, nie zapędza do książek. rodzice wywierają wpływ żeby jak najlepsze oceny były. A mi się już nie chce. No kurcze... Mam przed soba dwa gotowce na jutrzejszą chemie, na 99% one będą, a nawet nie mam siły się ich uczyć... I nie wiem dlaczego, ale czuje się naprawdę beznadziejnie (może to przez ten brak snu....) Dzięki że odpisaliście. Nie mam komu się wygadać...