Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WREDNA_BLONDYNA

DO FACETÓW - co widzicie w grubych kobietach? Dlaczego wam sie podobaja?

Polecane posty

Gość pani potrzeba
Gusta są różne, ale oczywiście ktoś co jakiś czas musi zarzucić jakimś epitetem w stronę chudych/grubych. Osobiście nie uważam, żeby ktoś, kto ma nadwagę/niedowagę miałby już nie być atrakcyjny z tegoż powodu.

Gość banda troglodytow
Ach, ja pewnie zostałabym uznana za \"szkieleta\" (bmi 17-18), ale jakoś 3-4x i więcej/dzień daję radę i dobrze się mam. TAK! Waga nijak ma się do jakości seksu! Obaliłam mit?

Gość grubsze sa weselsze bo
sobie nie odmawiaja przyjemnosci, w tym jedzenia, a facetowi tez ugotuja smakolyk. Nie mowie o wielorybach, ale o tych, ktore teraz uwazane sa za grube, a wg norm sprzed 30 lat byly ok loub z nieduza nadwagą.

Gość wcale nie gruba
heh moze to zdjecie troszke inaczej wyszlo, ale naprawde nie wiem co sadzic, to foto bylo robione w te wakacje, teraz troszke brzuszek urusl a to wszystko od tabsow niestety anty :( ale i tak wygladam tak samo mniej wiecej

Znam ten bol, tez troszke spuchlam od tabsow, tzn nie tak tragicznie ale w glupich miejscach, np palce u rak mam jakby wieksze bo pierscionki sa ciasniejsze :( Ale po paru miasiacach juz coraz mniej widac to.

Gość wcale nie gruba
no mi niestety tylko w brzuszek poszlo........

Gość antek z miasta....
na chuda mozna tylko popatrzec a gruba jest lepsza w luzku. ot taka prawda

Gość wcale nie gruba
rivegidon jednofazowy, wczesniej bralam yasminelle ale skutki takie same, niby malo jesz a tyjesz jak swinia :(

Widzę, że 95% wypowiada się tu kobiet. Jako mężczyzna oświadczam, ze nie lubie gfrubych kobiet. Lubię szczupłe, zgrabne z długimi nogami, wcięciem w talii i krągłym, jędrnym tyłeczkiem. Nie lubie jak kobieta ma zwisająca dupe z celulitem i zdeformowaną. Nie lubię jak nie ma wcięcia w talii i jak ma szerokie biodra. Wolę juz chudą niż zbyt przy kości. Tylko smukła, gibka, wysportowana sylwetka.

Gość wcale nie gruba
a co sadzisz o mojej sylwetce?? nie mam wcale obwislej dupy ani duzego celulitu, a najlepsze jest to ze przynajmniej takie laski jak ja sa zajebiste w seksie bo nie ugniataja cie kosci i nie trzeba uwazac na panne zeby sie przypadkiem nie zlamala

Gość cześć Przemek
🖐️

Gość pokaz zdjecie sylwetki jak sto
isz, to jest tak zrobione ze widac tylko brzuch i nogi lekko grubawe

Gość wcale nie gruba
no widzisz,,, moj facet do tej pory nie wie ile waze :) gora dawal mi 65 ale to po sytym obiedzioe he he *( fast foody) :), no wiec co mam powiedziec, gruba czy nie? czemu na wage sie zwraca uwage? w moim przypadku chyba budowa kosci gra duza role w wadze

Gość wcale nie gruba
ty chyba grubych nog nie widziales

Spałem z grubymi, przy kości, z normalnymi i chudymi. Żadne kości nie ugniatają. szczupłe mają więcej siły i nie są takie bierne w łóżku. Nie zasapują się po 5 minutach na jeźca, ale w kucki. Nic o tobie nie sądzę, bo na tym foto pół leżysz. Tak każda wygląda szczuplej. Daj foto w kostiumie jak stoisz.

Gość biodrassstaaa
:) to zależy nie można sobie wmówić że każdy facet lubi kobiety z cycem i tyłkiem jak to się mówi bo to jest nie prawda.każdy ma swój gust..ja akurat mam więcej tu i ówdzie(zresztą były moje zdjęcia więc kto widział to wie :) ) ale mi jako kobiecie podobają się dziewczyny wysokie i smukłe ważne żeby nie było widać kości :)

Pozatym waga nie jest wyznacznikiem. Moga stac obok siebie dwie kobiety o identycznym wzroście i wadze. jedna będzie smuklejsza, druga będzie przy kości. Dlaczego? Bo mięśnie ważą wiecej niz tłuszcz. Bardziej należy tu operować wymiarami w proporcjach, niż wagą.

Gość bo nikt im takiej nie odbije

Gość wcale nie gruba
ja tam nie narezkam na brak kondycji a moj facet tym bardziej nie,

Gość wcale nie gruba
Vitorrio - zgadzam sie z toba..... ja i tak uwazam ze troszke cialka mam, troche mi osobiscie to przeszkadza ale kazduy mi mowi ze niepotrzebnie bo gruba nie jestem, wiec juz sama nie wiem

Gość pokaz zdjecie sylwetki jak sto
no na tym drugim zdjęciu wygladasz zdecydowanie mniej korzystnie

Gość wcale nie gruba
fakt brzuszek mam ale o tym pisalam, a co do reszty to sie z toba nie zgodze