Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WREDNA_BLONDYNA

DO FACETÓW - co widzicie w grubych kobietach? Dlaczego wam sie podobaja?

Polecane posty

Gość Lolemoniak
Mnie się podobają gube, bo mają większą ochotę na seks i mają głębokie cipki i duży biust.

Gość Można...
za cyc złapać a chude mają małe

Nie podobają się ;) Jak ktoś pisze, że lubi kobiece kształty to często ma na myśli "trochę więcej" a nie to, co przyjęło się uważać za grube.

Gość kaczka dziiwaczkaa
bije z nich ciepło, tak tak już w moim krótkim życiu trzy grube (około 80?90? bo ja wiem, tak na oko 90) mnie prześladowały tak o - za nim, nie wiem dlaczego dlatego mnie wkurzaja grube poza tym znam faceta grubasa, który objada się jak świnia, śmierdzi wiecznie potem, jest gruby jak beczka i nic z tym nie robi dlaczego grubasy nie chcą dbać o zdrowie? co w tym pięknego? nie mówię o babkach 65 kg ale o grubych i grubasach, czyli około 90 i więcej

Gość Romann6565
Dla mnie gruba to taka ktora wazy powyzej 70 kg ,, A takie mi sie nie podobają .. Nie umowilbym sie raczej z laska ktora wazy wiecej niz 69 kg

a mi się grube nie podobają. ale takie grube, że grube, a nie z 5kg nadwagą

Gość Romann6565
moglbym miec laska ktora wazy 60 kg i ma 165 wzrostu j moglbym miec laske ktora wazy 50 kg i ma 165 cm wzrostu nie moglbym i niechciałbym miec laski ktora wazy 80 kg i ma 165 cm wzrostu ..

Gość podobają się
Facetom grube dziewczyny, ale na pewno tacy faceci są w mniejszości. Np. mój kuzyn w zeszłym roku ożenił się ze swoją wieloletnią partnerką, a dziewczyna ma ciała w nadmiarze. Jedni o takich parach mówią, że miłość jest ślepa, a inni, że wygląd o niczym nie stanowi. Mnie jest wszystko jedno kto z kim się wiąże.

trudno też sprecyzować słowo gruba. dla niektórych kobiet gruba to laska która nie wygląda jak wieszak z wybiegu

Gość podobają się
Gruba to np. taka, która przy wzroście 160 waży 90 kg. A jeżeli facet naogląda się wyretuszowanych zdjęć i potem chodzi mu po głowie taki "ideał" to w ogóle nie ma o czym rozmawiać.

no to mamy podobną definicję grubej laski. ale dlaczego wam się wydaje że te wszystkie mega laski to tylko retusze? takie kobiety istnieją i to w realu, nie potrzebują photoshopa. wiem, bo znam kilka takich w realu

Gość podobają się
Są takie panie, które w rzeczywistości wyglądają zupełnie inaczej niż na zdjęciach. Szczuplej, ładniej. O to chodzi, bo to, że super dziewczyny istnieją to ja wiem.

Gość Romann6565
dla mnie gruba to taka ktora ma 160 wzrostu i 75 kg wagi

dla mnie np taka Eva Angelina jest ok, ale dla wielu kobiet by była już grubą

Gość ja pani wasza
tak jak ktos napisal wczesniej przewaznie panowie wiaza sie ze szczupla pania dopiero pozniej co niektora zgrubnie no a wtedy juz znia jest ale co z tego ze jest jak oglada sie badz zdradza ze szczupla z ladna figura bo wiadomo ze gruba raczej ma oplywowe ksztalty co nie mozna nazwac figura ,moze te grubaski maja duze piersi a nawet bardzo duze ale to nic szczegolnego miec wielkie cycki do tego wielka dupe i wielki rozciagniety brzuchol zawsze kobieta wyglada lepiej jak ma wiekszy biust ale plaski brzuch i maly zgrabny tylek nie nadarmo mowi sie na was wieloryby

Gość dziunia125
Faceci wolą szczupłe,ale z kobiecymi kształtami. Grube to flaki z fałdami,nawet zarysowanej talii nie ma,tylko sadło. Fetyszyści się zdarzają jednak,owszem. Ale ogólnie szczópłe sie podobaja,w playboyu,ckm i innych męskich pismach nie ma zdjęć grubszych kobiet,bo większośc czytelników nie chciałaby tego oglądać!

Gość kat28
nie można sugerować się waga -jest bardzo myląca-np.ja mam 170cm i 70kg (moglibyście pomyslec ze jestem gruba ,ale nie zaliczam się do szczuplejszych ,po prostu mam inna budowę kosci ,a z kolei moja znajoma ma te same wymiary co ja a wygląda zupełnie inaczej -jak "kuleczka"

Gość gość
Ja też tego nie rozumiem, ale mężczyźni wolą grube, i nie chodzi o tzw puszystość, po prostu otyłe dziewczyny bardziej się podobają... faceci napewno nie lubią szczupłych, ale obecnie nawet te zgrabne im się juz nie podobają.... Wystarczy się rozejrzeć dookoła, wszystkie otyłe mają partnerów

Gość gość
bardziej padniecaja tyle ze gruba a gruba to duza roznica. Jezeli ma np duza okragla d**e a na gorze jest drobna to jest fajna ale jezeli ma szerokie bary i masywy tors i do tego brzuch jak tlusty facet i tylek co raczej uklada sie w taka meska otylosc to jest przec*****a i rzygac mi sie chce jak na taka patrze. U laski wysoki body fat percentage nie jest wcale taki c*****y ale musi sie ukladac w pewne kobiece proporcje. Mam nadzieje ze pomoglem signature

Gość gość
Bo gdy widzę grubą d**e i do tego gołą to budzi się we mnie zwierzę! Podoba mi się wtedy ten dziewczęcy chichot gdy obrabiam ją na wszystkie strony. Rznie Cię na całego, chwytam za cycki obwisle i mietole, ach jak ja to lubię i ta dziolcha też!

Gość gość
wydaje sie plodna

Gość gigachad

Szczupłe dziewczyny lubię tylko jeśli są dobrze wyposażone. Grubsze dziewczyny natomiast preferuję prawie że z automatu gdyż zawsze mają spory biust, tyłek i fajne krągłe nogi a że gdzie nie gdzie fałdki czy brzuszek im wystaje to mi jakoś specjalnie nie przeszkadza. Ideałem piękna nie będą nigdy ale są o wiele seksowniejsze niż szczupłe dziewczyny o posturze zbliżonej do chłopca. Kobiety też referują miśków bądż mięśniaków choć nie są zawsze zbyt piękni.

Gość prawi 124

Grube kobiety mają  dorodniejsze sromy .,.