Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WREDNA_BLONDYNA

DO FACETÓW - co widzicie w grubych kobietach? Dlaczego wam sie podobaja?

Polecane posty

Gość biodrassssttta ile ważysz
mi się zdecydowanie bardziej podoba Twoja figurka

Gość wcale nie gruba
aha, ok , spoko :) heh biodrassstaaa- myslalam ze jestes wyzsza ale po tym co napisalas to troszke mnie zatkalo, bo naprawde troszke masz cialka na tych fotach, a wazysz mniej niz ja

Gość tomaszzz
osobiśie wolę galaretowate ciałka :)

Gość biodrassstaaa
pisałam że ja na zdjęciach jakoś tak wychodze :) w tak w rzeczywistości to zazwyczaj dają mi 55 kg że waże a znajomych mam szczerych więc chyba można wierzyć :D

Gość Parszywy Jaszczur
"Tyle się mówi że faceci wolą krągłe dziewczyny więc ja chciałabym wiedziec dlaczego?" Kto tak mówi? Ja to pierwszy raz słyszę.

Gość Sratatatatatatatatata
taa?a moja kolezanka wazy 115 kg ,ma 175cm wzrostu a miala z 5 facetow:D nie to ladne co ladne ale co sie komu podoba,mam na to zywy dowod;)im akurat taka pulchna dziewuszka dziala na zmysly i poped seksualny

Gość do wcale nie gruba
gruba jesteś, masz otłuszczone ramiona, ręce, nad kolanami wałki tłuszczu

Gość Żyd na wakacjach
Ani jeden czarny nick nie potwierdził, że lubi przy kości i grube. a te pomarańcze co tak się zachwycaja, to jedna i ta sama grubadziewczyna, ktora komplementuje swije otyłe fotki :O

Gość wcale nie gruba
ciekawe gdzie nad kolanami mam zwaly tluszcu, masakra.......... heh szkoda tu pisac , bo widac nikt grubej dziewczyny nie widzial

Gość wcale nie gruba
zyd na wakacjach-- i ze to niby ja tak sobie pisze, fajnie masz czlowieku:) ciekawe od kiedy mozna w tym samym czasie kilka wiadomosci wyslac i to spod roznego nicu :) podaj jak to sie robi to zaczne ha ha :)

Gość do wcale nie gruba
na 2 zdjeciu do ktorego podalas linka widac wyraznie, ogolnie nieciekawe nogi, brzuch i rece mała krępa niewywrotna

Na tych fotkach to moim zdaniem jestes po prostu zle ubrana, jak na to ile wazysz to wygladasz bardzo dobrze ale brzuch i ramiona lepiej zakrywaj. Za to nogi sa ok.

Gość Mietosze bimbałki
A mi kabel USB ani jeden ? ...to ja potwierdze ! lubie kobiety o kobiecych ksztaltach i co ? A jakie według Ciebie sa kobiece kształty? Uważasz, że szczupła kobieta nie ma kobiecych kształtów? Skoro jest kobietą, to przeważnie ma kobiece kształty :O

Mietosze bimbałki>>>.Skoro jest kobietą, to przeważnie ma kobiece kształty i tu musze wyprowadzic Cie z bledu wiele kobiet posiada plaska dupe wiec czyni ta z niej bardziej meska czyz nie ?.... samo" przewaznie " nie czyni jeszcze reguly

Gość wcale nie gruba
dla was kazda kobieta ktora przekracza wage 60 kg to gruba tlusta szmata, a co maja powiedziec inne kobiety? faceci maja rozne zdania, a ja nie jestem glupia i nie wypisuje huj wie czego spod innych nickow, widze jak wygladam, wiem ze mam troszke brzuszek,ale nogi nie sa az takie zle, a po za tym rzadko je pokazuje, to byly akurat zdjecia z wakacji kiedy bylo bardzio cieplo bo to nie byla polska, na codzien chodze w spodniach i bluzkach pokazujacych tylko bius bo z tego jestem bardzo zadowolona, i nie jestem tlusta ani zatluszczona!

Gość Mietosze bimbałki
A mi kabel USB Mietosze bimbałki>>>.Skoro jest kobietą, to przeważnie ma kobiece kształty i tu musze wyprowadzic Cie z bledu wiele kobiet posiada plaska d**e wiec czyni ta z niej bardziej meska czyz nie ?.... samo" przewaznie " nie czyni jeszcze reguly Płaska dupa nie czyni z niej faceta, ponieważ wysportowani faceci nie mają płaskiej dupy. Mężczyźni od kobiet w budowie różnią się kształtem miednicy i szerokością żeber. kobiety mają inny kształt bioder i wieksze wcięcie w talii. jak kobieta nie ma wcięcia w talii to wtedy właśnie jest bardziej podobna do faceta.

Płaska d**a nie czyni z niej faceta,>>> mozesz mi powiedziec gdzie napisalem ze plaska dupa czyni z kobiety faceta ????????????? ;)....napisalem ze wiele kobiet posiada plaska d**e wiec czyni ta z niej bardziej meska...... doope kuzwa meska ! a nie mezczyzne !.....

Gość oszukuj sie dalej
że nie jesteś gruba jak ci to w czyms pomaga, niestety prawda jest taka że tłuszcz sie dosłownie wylewa i zwisa ci z rąk, nóg i brzucha. a cycki proporcjonalnie do sylwetki masz małe wiec nie wiem skad ta duma. moge się założyć że twoja duupa jest płaska i wisząca :D

Gość pod no sze eeeee

Gość wichłacz
nietóre są tak grube , że nie widać cipki

Gość nie mogę się opędzić
a jestem kawał kobity 85 wagi biust 80 E i 167 wzrostu , to wszystko zależy od charakteru, mnie lubią faceci starsi i młodzi i zawsze (jak chcę )to wygrywam z typami modelkek,bo jestem normalna nie udaje innej osoby niż jestem

Gość długi jęzzzorek
uwielbiam lizać pulchniutkie pizdeczkkki

Gość nie mogę się opędzić
jedyne na co mogę narzekac to to że robię duże i częste kupy