Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja nie moge

Problem z kotem

Polecane posty

Gość no ja nie moge

Bardzo często sprzątam w kuwecie.. własnie dlatego, żeby kot nie sikał na podłoge. Więc ma czysto cały czas. I widze jak wchodzi do tej kuwety i tam sika, ale od czasu do czasu zawsze musi cos obsikać. A to dywanik w łazience, a ostatnio na karton jakiś, w kartonach też, na torbe.. no ja nie wiem dlaczego.. a na podłoge też robi. A co mnie dzisiaj zdenerwowało to obsikała mi bluzke. Jak zapach się nie spierze to już jej nie ubiore :o

Gość get rek
moj tez leje i do kuwety i jak ma za brudno to na podloge:(

Gość no ja nie moge
jest pewne miejsce w którym sika (podłoga) ktoś poradził mi, żebym opsypała to miejsce pieprzem, ale coo ty i tak nie działa.

Pewnie masz kocurka, który zaznacza swój teren. Albo go będziesz śledzić i w ten sposób oduczysz albo go po prostu wykastruj...

Moj sika załatwia sie tylko do kuwety. Czasem jak uzna,ze juz dla niego nie jest zbyt świeża , to zawsze sika do wanny. Nigdy mi nic nie olał :)

Gość boi sie ciebie...
stracic, ty nalezysz do niej (kotki) dlatego znaczy wszystkie twoje rzeczy. Cudowne zwierzadka te kociaki ale czasami uciazliwe. Tez mam ze swoim kotem tak ,nawet wlazi do szafy albo na szafe i tam znaczy ;(

Gość samoa
moja kocica jak ma brudna kuwete sika pod prysznicem, tyle dobrze,ze od razu do kratki sciekowej.

Gość tyturs
kocury tak robią. można spróbowac kastracji (ok 60 zł) ale tendencja do zaznaczania terenu moze nie minąc.

Pewnie masz kocurka, który zaznacza swój teren. Albo go będziesz śledzić i w ten sposób oduczysz albo go po prostu wykastruj...

Gość no ja nie moge
no ja mam kotke. Domyśliłam się, że znaczy teren, ale czasami aż za bardzo :P

Gość no ja nie moge
nigdy nie przyglądałam się za bardzo różnym kotom, ale ta moja raz sika jak kotka, a raz ogonem do góry i w dal. (zauwazyłam jak obsikała bok kartonu)

No mojej też tak czasem odbije, choć już jest stara... Ostatnio osikała ścianę w kuchni,ale ją złapałam i już więcej tego nie zrobiła. Przejdzie jej, jak minie okres godowy:-)