Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna byłam jestem będę

Mam zamiar wykorzystać faceta.

Polecane posty

mysle ze gdy jest jedno nie moze byc drugie. pomysl nad tym. ;*

Gość Słowa mędrca
Czego jeszcze szukam, a czego nie znalazłem, jest to: W tysiącu ludzi znalazłem jednego człowieka, ale wśród nich wszystkich nie znalazłem kobiety, Mądrość kobiet buduje ich dom, lecz głupie własnoręcznie go burzą. Odkryłem, że bardziej gorzką niż śmierć jest kobieta, której serce jest pułapką i siecią, a ręce więzami. :O

przyznaję, bardzo mądre słowa. ale jaki to ma związek z tym co napisałam?

ty też nie myślisz najlepiej, spij dobrze =*

Kochana popieram w 100%:D ja od 2 lat robię to samo:P tzn. robiłam i płakało przezemnie naprawdę wielu...ale dobrze im tak, nie żałuję niczego. teraz spotkałam kogoś na kim mi bardzo zależy i hmmm...nie wiem na jak długo ale zmieniam się na lepsze;)

super, że nie jestem sama ;) Ale życzę Ci szczęścia jeżeli teraz spotkałaś miłość :*

Nie wiem jak długo ta miłośc potrwa ale naprawde staram sie zmienic;) juz od 3 msc zero flirtów, zabaw facetami he, ale czasami mam taka ochote rzucic to wszystko w p*** i wrócic do poprzedniego życia;) wiec uważaj autorko bycie suką uzależnia:P napewno tego mojego też predzej czy pozniej skrzywdze;) nie chce tego, ale boje sie, bez kitu to jest jak narkotyk...ajjjj już tęsknie;)

Według mnie to błędne koło... Ty zaczniesz łamać facetom serca. A Oni dalej będą robić tak jak Ty, kobietom. Koło się zamyka. Takim zachowaniem żadnego faceta niczego nie nauczysz... Bo jak ktoś był dupkiem, to po Nim spłynie. A jak jakiś, nazwijmy to, był niedoświadczony i delikatny, to zmieni się w dupka. Według mnie ubzdurałaś sobie coś, i chcesz to sobie koniecznie udowodnić. Jak będzie? Czas pokaże...;)

niech autorka sama spróbuje i sie przekona, czy woli byc zawsze ta poszkodowana, czy zachowac dumę i miec choc troche satysfakcji ze nie dała sobą pomiatac żadnemu dupkowi???:O no właśnie opcja 2:)

Królowa_potępionych20 przecież nie musi dawać sobą pomiatać... Jednak po co pomiatać innymi? Jak dla mnie wyjść zawsze jest więcej. Nie masz tylko dwóch opcji: pomiatać bądź być pomiataną. Zawsze można uniknąć i jednego i drugiego. Bo żeby mieć szacunek innych, trzeba mieć również szacunek dla innych.

Jasne, ja mam szacunek ale dla tych którzy na to zasługują i którzy traktują mnie z szacunkiem, jesli czuję że facet próbuje sie mna zabawic, ze dla niego to jest tylko gra, oszukuje, wtedy nie mam naprawde sumienia, robie wszsytko żeby dupek długo mnie popamiętał. A niestety w dzisiejszych czasach takich facetów jest pełno, wiec dlaczego ja mam sie na to godzic. Co mnie to obchodzi ze dalej on bedzie krzywdzil inne dziewczyny, ja tez bylam raz, RAZ jeden jedyny skrzywdzona i naprawde na długo to zapamiętam...wiecej nie dam sie skrzywdzic. I dobrze mi z tym jaka jestem:)

Karac wszystkich facetow za to, ze ten, ktory byl bliski dla ciebie okazal sie idiota? :) I dzieciinne i krotkowzroczne. Baw sie. Pokaz im co znaczy zemsta zranionej kobiety. Poki cie to bedzie bawilo:) I niech przestanie cie to bawic w miare szybko,... Tak, jest jeden powod. Taki malutki. Mozesz sie zabawic takim, ktory ci tego nie daruje bardziej niz ty wszystkim razem wzietym. Ty chcesz byc tylko msciwa. A jak trafisz na nieobliczalnego? Moze nie...

Wiem, że dupków jest mnóstwo i o naprawdę dziwacznych sytuacjach słyszałem i jeszcze dziwaczniejszych byłem świadkiem. Jednak dla mnie otwartość do ludzi to ważna sprawa. Nigdy nie bawię się uczuciami, nawet jak ktoś na to zasługuje... Dlaczego? Bo mi to frajdy nie przynosi, ani żadnej satysfakcji. Jest mi to obojętne:) Jednak jak napisałaś - dałaś się zranić raz. Szczerze? Jak większość osób. Za drugim razem zawsze się bardziej uważa. Nie wydajesz się być głupią zadufaną w sobie zołzą, więc powiem Tobie: Dobranoc;)

Gość wredna bylam jestem bede
no tak :P przespałam sie z tym i chyba jest lepiej.. nie wiem jeszcze co robie ;p ale.. złosc mi przeszła ;d w sumie zabawic sie zawsze troche mozna XD

ooooooooo a co wy zdiewczyny myślicie że wszyscy faceci sa tacy sami? Nie znacie mnie:P

Gość gość
Właśnie przez takie kobiety mężczyźni stają się źli. Ona zrani mężczyzn a potem oni zranią inne kobiety itd. Potencjalnie wspaniałym mąż i ojciec zostanie zraniony i pomyśli to co autorka, że należy ranić drugą płeć. Za wszystkich złych mężczyzn podziękujcie kobietom takim jak autorka. Oby chociaż Wasi synowie nie trafili na takie kobiety. Pozdrawiam

Gość gość
Nie popieram również autorki, bo łączenie się w pary ludzi płci przeciwnej to jest nic innego jak szukanie właściwej osoby do związku na całe życie. W tym wypadku nie prowadzi się żadnych gierek, ani manipulacji a już zakrawa na hańbę wykorzystywanie i bawienie się czyimiś uczuciami. To że została skrzywdzona w jej mniemaniu nie upoważnią ją do tego, by krzywdzić setki następnych. Śmiem twierdzić, że w związku w którym była krzywdę zrobiła sobie sama dokonując złego wyboru.Istoty ludzkie to nie zabawki, którymi się można bawić a jak się znudzą to je wyrzucić.

Gość gość
wiesz wredna, jesteś wyjatkowo tępą dzidą

Gość Zrób tak
Tylko wybieraj do tego facetów w nie swoim typie! Ja chciałam się tak raz zabawić i mnie pokarało-wzięło mnie całkiem nieźle bo gość był całkowicie w moim typie co nie zdarza się często.I w efekcie to on zabawił się mną nie ja nim-porażka

Gość gość
Chcecie zranić niewinnych mężczyzn tylko dlatego, że poleciałyście na dupków, którzy was zranili?

Gość gośćmsciwy
No to zycze ci powodzenia...obys nie trafila na mnie...juz nie jedna probowala pogrywac sobie ze mna...konczylo sie tak ze i tak zakochiwala sie we mnie a ja wtedy je zostawialem...w ramach zemsty...