Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem szczęśliwa

jestem taaaaaaaka szczęśliwa

Polecane posty

Gość jestem szczęśliwa
Nie byłam wybredna - dużo pierścionków było fajnych i nie mogłam się zdecydować, który z nich wybrać. A jak zobaczyłam ten dzisiejszy to wiedziałam, ze to TEN. Tak jak ty byś chciała sobie kupić szalik, ale podoba ci się jednocześnie 5 kolorów - i który tu wybrać, wiedząc, ze właśnie w tym kolorze, który wybierzesz będziesz chodziła przez całe następne lata.

Nie dość, że sama wybierasz pierścionek który powinien podarować Ci facet to jeszcze porównujesz do zakupów ubrania. Pierścionek nie ważne jaki ważne, że od tego którego kochasz. Mam zdanie jakie mam i go nie zmienię ale liczę się z tym, że ty możesz mieć inne :) pozdrawiam

Gość jestem szczęśliwa
Akurat rozmiaru nie znał i ja też nie znałam. Nie miał by też skąd wziąć, bo nie noszę pierścionków. Nie wiem więc czy by była taka frajda jakby kupił, a by nie pasował. Byłoby tak, ze dał by mi go, było by zaskoczenie, a na drugi dzień bym go nie miała, bo trzeba by oddać do jubilera na powiększanie/pomniejszanie

muszka ale po moim tez sie niczego nie spodziewalam tym bardziej,ze nigdy nie rozmawialismy o zareczynach:) luzny zwiazek:P zawsze wiedzialam co dostane na urodziny,swieta bo po prostu sama sobie wybieralam:O a tu taka niespodzianka:) pierwszy raz mnie zaskoczyl:) znajomi wiedzieli bo przyjechali ale oczywiscie zmowa milczenia;)

Brzydula30 i tak jest najpiękniej zapamiętasz do końca życia całą sytuację, a nie fakt emocjonowania się nad gablotkami u jubilerów ;)

tak zaskoczona bylam pierwszy i ostatni raz:) Do dzis zartuje,zeby uwazal,bo nic nie odpowiedzialam:P

Gość jestem szczęśliwa
jak tak to piszecie, ze to tylko pierścionek, a liczy się miłość, ale jak już porównałam do szalika to już obraza majestatu Ja dziś w tym topiku piszę o pierścionku jak o rzeczy materialnej, którą udało mi się kupić wymarzoną. Nie pisze przecież o zaręczynach i o tym jak się podniecam tym, ze ktoś chce się ze mną ożenić :O