Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaczek

Wstydze się swojego ciała pomocy

Polecane posty

Gość aniaczek

Jestem z chłopakiem 2.5 roku i strasznie wstydzę się swojego ciała. Codzi mi o to że mam okropny trądzik i to nie tylko na tearzy ale całe plecy i dekold.... Przez to tak się dołuje. ostatnio nawet zaczęłąm się wstydzić przed nim rozebrać. nie wiem co mam robić. niekiedy myśle że lepiej by było jakbym umarła:( zaczynam się blokować kłócić się z chłopakiem. co prawda on nie daje mi powodów do tego. zawsze powtażą że podobam mu się taka jaka jestem i nie chce nic zmieniać ale co ma powiedzieć? nie ma innego wyboru :(

oj kochana trądzik to nie jest powód , zebyś tak mówiła! Nawet si nie waż tak mówić! Trądzik nie jest, wierz mi, wcale rażącą rzeczą. J a np. nigdy nie zwracam uwagi czy ktoś ma trądzik czy nie, poprostu to mi nie przeszkadza i welu ludziom również! Musisz uwierzyc w to, że podobasz się swojemu chłopakowi taka jaka jesteś, bo na pewno tak jest! w innym przypadku na pewno nie bylibyście razem tyle czasu! Wierz mi, że facet nie mógłby być z Tobą tylko z litości! Głowa do góry:)

jak kocha to pewnie wcale nie zauważa defektów.

Gość preferencjaaja
wiesz. myslę ze i tak jestes w kepszej sytuacji niz ja... tradzik kiedys w koncu zniknie... a mi po tradziku zostaly blizny ktorych tak sie wstydze ze pred nikim (w sensie zadnym facetem)nie potrafie sie ptworzyc... :( wiec ciesz sie Kochana tym ze jest ktos, kto cię kocha i sama kochaj z calych sil bo to wielki dar :)

A co, on jest z tobą dla gładkich pleców? Myślę, że chyba liczy się dla niego coś więcej. A co będzie jak po ciąży będziesz miała rozstępy? Zostawi cię? Kocha się za całokształt, a nie tylko za wygląd!

Gość aniaczek
ja też mam blizny od trądziku i jeszcze sam trądzik wyglądam OKROPNIE!!!! Boję się że w końcu przestanę się mu podobać. Mógłbby mieć każdą. Różner ładne dziewczyny kręcą się koło niego przecież;( przede mną chodził z taką łądną dziewczyną i nawet nie myslałam że ja taka maskara mam u niego jakieś szanse

Gość preferencjaaja
bizny w sensie jakies plami i przebarwienia czy takie dziurki? bo to jest roznicam, i jesli to pierwsze to stosunkowo latwo mozesz sie tego pozbyc :)

Gość aniaczek1988
plamy przebarwiennia i dziurki:( traedia i jeszcze ten przeklęty trądzik nie mogę sobie z tym poradzić już tyle rzeczy próbowałam i nic na chwilę pomogło i wracało

Gość preferencjaaja
dokladnie wiem co przezywasz i wiem ze to ogromny problem dla ciebie.... poczytaj moze o izotekach, pogadaj o nichch z lekarzem. slyszalam ze dobre, chociaz niebezpieczne skutki uboczne powoduj - nie wiem sama nie uzywalam... ale przede wszystkim ciesz sie miloscia ktora masz... gdyby mu to przeszkadzalo nie bylby z Toba... a jesli jest to znaczy ze kocha cie taka jaka jestes, kocha nie tylko /twoj wyglad ale rowniez to jaka jestes w srodku:)masz duze szczescie:)

Gość aniaczek1988
fakt zawsz jest przy mnie kiedy o potrzebuje moggę na nieo liczyć. mam problemy ze zdrowiem jeszcze to mnie dołuje. Mam astme kiedyś jak miałam wyjąć przy nim inhalator to była dla mnie tragedia - czułam się gorsza może to przez to że w liceum miałam takich koleów którzy się ze mnie śmieli kiedy się źle poczułam i do tego mój wygląd.... Mam strasznie niską samoocenę z którą nie mogę sobie poradzić. Kiedyś przez to byłam strasznie zamknięta w sobie nie potrafiłam rozmawiać o swoich problemach. dzięki niemu to się zmieniło.