Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie otwierać linka

Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... - nie nabierajcie się!

Polecane posty

Gość hop.................

wczoraj w nocy o tym pisalam a zaden moderator sie nie odezwal .byla i chyba jest wszedzie.wygrzebala pelno starych topikow idiotka jedna wkurwia mnie od wczoraj

Gość wezwijcie lekarza
Temat: Przesądy ślubne tym raze w tym temacie się udziela....

Mi sie cos z klawiatura porobilo, bo durna tego linka kliknelam wczoraj i poprzestawiane mam znaki, np litera Z to Y, tam gdzie dwukropek cyz nawias powinien byc to jest inny znak... wiekszosc tych znakow poprzestawiana kurde, grrrr.....

seszensue --> to nie od linka, tylko język klawiatury zmieniłaś przez przypadek :) spróbuj ją zmienić wciskając ctrl+shift, albo przez ikonkę koło zasobnika (lewy dolny róg)

:) ooo juz jest OK, dzieki, hmmm tylko i tak polskich znakow znowu nie ma. Ale Y i Z i inne nawiasy sa na swoim miejscu

Gość do seszensue
jesli masz windowsa xp to w prawym dolnym rogu monitora masz symbol klawiatury, kliknij na miego i do wyboru bedziesz miala jezyk polski i polski (214) jak ustawisz ten pierwszy to powinno byc ok :)

dzisiaj tez zauwazylam ze kots podbija starsze tematy i na 100% to wirus, ja nei wchodzilam, ale laski uwazajcie, znajoma w taki sposob caly twardy dysk stracila, zdjecia swojego malenstwa :( a to juz wielka strata, musi za odzyskanie danych zaplacic 1500zł, wiec troche ja to bedzie kosztowalo, nie moze dac dysku do naprawy bo straci wszystko na zawsze. Nie otwiertajcie zadnych podejrzanych linkow, to samo tyczy sie maili

Gość to może ja
PODBIJAM !!