Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOTUS TUUS

* * * * * *OJCZE NASZ - DZIŚ ROCZNICA ŚMIERCI JANA PAWŁA II - 21.37 * * * * * *

Polecane posty

Gość TOTUS TUUS

WSPOMNIJ: http://www.youtube.com/watch?v=0w8mLqV1Xik&feature=related Pamięci Jana Pawła II, wielkiego Polaka. Wsłuchaj się w modlitwę i dołącz się do niej... http://www.youtube.com/watch?v=Eg7NBlQLlBo&feature=related * * * Papiez kiedy umarl mial 85 lat [8+5=13] Godzina smierci: 21:37 [2+1+3+7=13] Data smierci:02.04.2005 [0+2+0+4+2+0+0+5=13] Postrzelony 13 Maja 9301 dni pontyfikatu [9+3+0+1=13] Zmarl w 13 tygodniu roku. JAN PAWEL DRUGI - 13 liter * * *

Gość i jeszcze gromnicy
nie zapaliłaś ????????

Gość TOTUS TUUS
"Jest rzeczą bardzo ważną, aby przekroczyć próg nadziei, nie zatrzymywać się przed nim, ale pozwolić się prowadzić..." Jan Paweł II

Gość następna nawiedzona k.m.

Gość psychiczna tortura orencz
no i po co to?:o:o:o

Dlaczego zaraz nawiedzona?! Dla wielu ludzi na calym swiecie, byl wazny, i bliski, chociaz wiekszosc nigdy nie spotkala Go na zywo. Tak samo jak przezywa sie rocznice smierci kogos w rodzinie, tak samo autorka przezywa rocznice smierci Jana Pawla. Co w tym dziwnego albo nienormalnego? Dla mnie ten dzien ten masz znaczenie, co roku , w tym dniu czlowiek moze sie zatrzymac, pomyslec o JP, o tym co glosil i czego nauczal. Moze cos zmienic w swoim zyciu? Dziwni jestescie , ci pomaranczowi, na anty.

Gość bo człowiekowi
nie dajecie spokoju k.m.

Gość psychiczna tortura orencz
nie wspominajac, tylko piszac jakies glupoty o magicznej 13:o zalobe nosi sie w sercu.

Nie odnosilam sie do magicznej 13, tylko do samego faktu, wspomnienia w rocznice. Pewnie ze nosi sie w sercu. No ale jesli ktos ma potrzebe ta zaloba sie podzielic, to co w tym zlego, zeby zaraz od nawiedzonych itp? A ze ktos sie dzieli tym w necie? No takie czasy.

Dobre jest takie wspominanie... mam nadzieje, że pamięć o Karolu Wojtyle nigdy nie zaginie... Pamiętam jak dziś dzień pogrzebu Jana Pawła II... Łzy mi poleciały, choć starałam się trzymać... przecież nie znałam go, jakoś szczególnie nie był mi bliski... Ale jednak to rusza... miał w sobie ten człowiek siłę... był wielki, myślę, że nie jest przesadą to co piszę... Nawet brata mojego ujął, chociaż trudno go tak wzruszyć.. Też miał mokre oczy...

Gość fe4e
jpII tu jpII tam cały dzien JpII w telewizji będzie aż strach dziś otworzyć lodówkę bo znowu jpII znajdziemy. Ale cóż sporo krajów miało swój kult jednostki. My mamy akurat papierza. Ech ludzie są jebnięci.

jpII tu jpII tam cały dzien JpII w telewizji będzie aż strach dziś otworzyć lodówkę bo znowu jpII znajdziemy. Ale cóż sporo krajów miało swój kult jednostki. My mamy akurat papierza. Ech ludzie są j**nięci. Niby moglabym odniesc sie do Twojej wypowiedzi, ale w sumie po co ? :)

Gość kogo to obchodzi.....

Gość Dla mnie...
Tęsknie... Mimo, że był obcym człowiekiem tęskno mi do niego... Zwłaszcza kiedy jest mi bardzo smutno...

Gość
Jak ten czas leci , to już 4 lata

Gość Na jakim całym świecie
Tylko w Polsce jest to jakieś wydarzenie na miarę pierwszych stron gazet.

Gość jbxcb
Znowu szopka z tym najwiekszym aktorzyna światowym.

Gość ona co by nie dodała
to zawsze wyjdzie 13, nawet 2+2

Gość a co on takiego
dobrego i nadzwyczajnego zrobil?

Gość dajcie spokój
Jan Paweł II cofnął kościół katolicki o kilkadziesiąt lat wstecz, jego ekumenizm nie przyczynił się do niczego wielkiego, a wy sie podniecacie nim tylko dlatego, że był Polakiem :O

Gość forever and ever. .
Do licz nie przywiązuję wagi, bo chrześcijanie nie wierzą w jakieś liczby, magię, zabobony itd. A poza tym to... pamiętam! Bez względu na ataki na Kościół i fałszywą propagandę antykatolicką. To tyle ;>

Gość forever and ever . .
liczb*