Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mukowa

Uderzyłam męża w twarz

Polecane posty

Gość mukowa

Dzis rano podczas kłótni uderzyłam męża w twarz, bardzo mi z tym źle, płacze ale i boje sie o przyszłość naszego małżeństwa.. On wraca wieczorem - nie wiem co mam mówić ani co robić.. A uderzyłam go dlatego iz przesadzał ze słowami i nie dawał mi dojsc do słowa a gdy moje ostrzezenia nie dawały rezultatu uderzyłam go zeby otrzeźwiał..

No to przesadziłaś... teraz musisz go przeprosić, bo nic nie usprawiedliwia przemocy fizycznej (zresztą jakiejkolwiek)

Gość mukowa
a przemoc psychiczną usprawiedliwa? ...

Gość mukowa
mnie tez bolały jego słowa i chcialam zeby przestał

Gość mukowa
z plaskacza czyli z otwartej dłoni :(

Nie ma znaczenia z otwartej czy zamknietej czy z półprzymkniętej :D - źle zrobiłaś i już :D

Gość kkkkkkkkkk
to pewnie dzisiaj ci odda

Gość Malo Stanowczy a bylaby jakas
roznica wg Ciebie? Oczywiscie poza ewentualnymi skutkami ;)

Gość tulaczka
powiedz mu wieczorem, ze zartowalas :o:P

"nie dawał mi dojsc do słowa a gdy moje ostrzezenia nie dawały rezultatu uderzyłam go zeby otrzeźwiał" Ostrzegalaś go "jeśli nie zamkniesz ryja to ci w niego zajebię ty skurwielu"? - Ja bym się zamknął :O Aczkolwiek o ile nie strzeliłaś go tak, że stracił przytomność to nie robiłbym z tego afery, teraz po prostu nie będzie z Tobą rozmawiał w 4 oczy :P Zawsze przy świadkach :P

też podobnie zrobiłam z rok temu.. powód także był podobny.. nie mogłam znieść jego słów. Jak wróciłam z pracy stał z kwiatkami i przepraszał za wszystko co powiedział.

Różnica jest zasadnicza właśnie ze wzgledu na skutki. Powiem tak - dostając w twarz z plaskacza popatrzę z niesmakiem na "ofiarodawczynię". Dostając z piąchy - oddam.

Gość tulaczka
ja ostatnio rzucialam w mojego nozyczkami i mi je schowal :o a to nozyczki do podcinania wlosow na cipce :(

Gość mukowa
Czy on mi to wybaczy? :(

Gość
W zależności od stanu posiadania spakowałbym się, albo babę. Głupim sukom się wydaje, że im to można...

Ania - czasami (powtarzam - CZASAMI) zgadzam się na równouprawnienie :classic_cool: Kiedyś dostałem po pysku, i to wcale nie z okazji kłótni. Zupełnie niechcący powiedziałem coś, co zostało opacznie zrozumiane. Nawet bardzo opacznie, zła składnia w zdani :classic_cool: A że moja partnerka jest bardzo.. eee... uczuciowa, to mnie strzeliła:) Raz jeden jedyny. Zresztą przepraszała zanim poczułem to piekące ciepełko:) Natomiast atak z pięściami odbieram jako chęć zrobienia mi krzywdy i nie widzę powodu dla którego miałbym na to pozwolić. A bronię sie adekwatnie do ataku :classic_cool: Tulaczka - instynkt samozachowaczy Twojego męża działa perfekcyjnie :D :D :D

Gość hipokrytki
Ale wy jesteście bezdennie głupie. Uderzyłaś go bo nie dawał Ci dojść do słowa? Na głowę upadłaś? Jak wy pier***cie po pare godzin bez przerwy nie dając nam dojść do słowa to was nie lejemy w pysk. Bardzo mądrze. Zastanów się, jak bardzo go upokorzyłaś. Cokolwiek teraz zrobisz (przeprosisz, nie przeprosisz, dasz mu na przeprosiny) nic już nie będzie takie same a on na Ciebie już nigdy nie spojrzy tak samo

Gość tulaczka
masz racje MS :D nastepnym razem przypieprze mu z gara gotowac nie bede musiala ;):D

Gość
hipokrytki => otóż to. Takich rzeczy się nie zapomina wcale. Wracają przy każdej następnej wpadce. Nawet nie istotne, czy ktoś wybaczył, czy nie. Zawsze będzie to "piórko", które przeważy szalę...

Gość mukowa
To co ja mam teraz zrobić... Naprawde jestem taką bezduszną suką..

Gość
Przygotować się do siarczystego obciągu z połykiem. Może jak ciężar uwagi się przesunie dużo poniżej to szybko zapomni... :o

Mukowa, tak poważnie, to powinnaś przeprosić. Zgoda, że on też źle zrobił. Ale pomyśl o odwrotnej sytuacji - Ty mu bluzgasz a on Cię tłucze po pysku, bo zabrakło mu cywilizowanych argumentów. Wiesz co by się wtedy działo? Wkurwia mnie stosowanie przemocy w związku, zresztą nieistotne jakiej, jeśli ta przemoc jest wynikiem złości. Porozmawiaj z mężem, powiedz mu, że Cię ranił, bo może nie był tego świadomy. Nie zostawiaj tego tak jak jest, bo będzie gorzej. Być może on wróci do domu i nic nie powie, przejdzie "do porządku dziennego" ale będzie to pamiętał. W negatywnym znaczeniu tego słowa.

Gość hipokrytki
btw: mukowa, na jego miejscu jesli nie byłabyś moją żoną wyrzuciłbym Cię z domu. A skoro jesteście małżeństwem, nie zdziw się, jak prędzej czy później zacznie Cię zdradzać. Od takich rzeczy się zaczyna, a brak ciepła i upokorzenia takim sytuacjom sprzyjają

Nie jesteś żadną bezduszną suką - gdyby tak było to byś się tym nie przejmowała :) Przeproś męża - zrób jakąś fajną kolację czy coś i obiecaj że to się nie powtórzy i nie rób tego więcej :)