Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeziebienie

porzeziebienie

Polecane posty

Gość przeziebienie

mam pytanko moja cora ma 17miesiecy jest przeziebiona od dwoch dni kaszle i ma katar lecze ja domowymi sposobami na razie i wlasnie zatanawiam sie czy moge przewietrzyc mieszkanie zeby jej sie lepiej oddychalo jest ardzo cieplo na zewnatrz

jej ja w czasie choroby wietrze mieszkanie pare razy :) mysle ze corce sie nic nie stanie, zadbaj zeby nie bylo przeciagow tylko

Gość Marta1979....
Powinnas jak najczesciej wietrzyc mieszkanie a nawet isc na spacer jak dziecko nie ma goraczki.

Gość oczywiście że możesz
przy przeziębieniu wietrzenie meszkania jest bardzo ważne, jak i nawilzanie powietrza

Gość przeziebienie
no wlasnie nie ma goraczki ale kaszel ma straszny i nos caly zapchany

Gość Marta1979....
Powinnas isc z dzieckiem,bedzie jej sie lepiej na powietrzu oddychalo.Zawsze mi lekarz mowi jak nie ma gorczki to spacerowac.

Mieszkanie przewietrz kilka razy a oprócz tego idź normalnie z córką na spacer!!!Nie ma gorączki to jej nic nie będzie a może nawet się poprawi-zapchany nos to nie tragedia.Pozdrawiam🌼

Gość przeziebienie
otwieram 'na mikro' jedno okno i po czasie czuje taki swiezy powiew na plecach i to mnie martwi czy to jej nie zalatwi jeszcze bardziej. a kaszle strasznie az wymiotuje i nie chce jesc

Gość przeziebienie
pogoda jest swietna widze ze mala w tym mieszkaniu juz sie meczy ale boje sie zeby zapalenie pluc sie nie zrobilo

Gość przeziebienie
przy zapaleniu pluc jest goraczka czy niekoniecznie

moj tez tak mial kiedys, kaszel az na wymioty :-/ jezeli nie ma goraczki to podzielam zdanie zeby wyjsc na dwor, tylko ze u nas to pogorszylo jeszcze sprawe, maly za kazdym razem jak wychodzilismy dostawal ataku ze raz na dworzu zwymiotowal :-/ nie mowiac co bylo jak weszlismy do sklepu, myslalam ze sie udusi od tego kaszlu :-/ ale moze tylko moj syn tak reagowal na zmiane klimatu zycze duzo zdrowia