Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośka 35

On mnie zdradził, chcę zeby sie wyprowadzil, ale..

Polecane posty

no ale ona chyba tam nigdzie nie pisala ze zabroni mu spotykania sie z dziecmi? czasami jak sie pogubimy to potrzebujemy takiego porzadnego kopa w d.. zeby wrocic na dobry tor

niunia 🌻 "to ma być taka chwilowa kara- dziecinne może , ale to sa emocje a emocje to delikatna materia" - nie "moze dziecinne", ale bardzo dziecinne. zmeczony jestem.

dokładnie - on delikatnie mówiąc miał ją w dupie przez te dwa miesiące kiedy ją zdradzał więc nie oczekujmy od niej wspaniałomyślności i wielkiej empatii

niestety nie kazdy ma serce wielkosci slonia i wszystko wybaczy i rzuci sie w ramiona bo ... on ja chce. dla mnie to zdrowe podejscie ze chce miec czas zeby to sobie wszystko poukladac. teraz mu wybaczy a za kilka miesiecy stwierdzi ze nie radzi sobie ze wspomnieniami. lepiej niech teraz sie wyciszy i dobrze zastanowi niz pozniej od nowa zaczynac.

Gość pu pu
Tylko że zdrada dotyczy w sumie całej rodziny, to jak zdradzac również te dzieci. A jeśli on będzie robił tak dalej, będą się w kółko przy nich kłócic - o kolejne kochanki, itp., co to będzie za wzorzec faceta dla tych dzieci, co nie ma szacucku dla rodziny, zdradza, kłamie. Dzieci uważają rodziców za ideał, i wychowane w ten sposób będą myślec, że tak wolno, jak sporo facetów na tym forum, i kobiet zresztą też.

Gość dziwni jestescie
Po jaka cholere usprawiedliwacie te zdrade? Moze autorka to zbyt pewna siebie, arogancka kobieta, ale czy jej maz nie wiedzial z kim sie zwiazal? Jak mu sie nie podobalo w malzenstwie, to mogl probowac je poprawic, ale on wolaz zabawic sie z inna laska. Czy to do was dociera? I co z tego, ze siedzial z zona w szpitalu? Gdyby nie dowiedziala sie o zdradzie, zdradzal by ja do dzisiaj.

Gość hfghfgh
a facet sie pewnie nie przejmie ze bachorow nie bedzie widzial :P zycie wielka mi kara

Gość ciekawy ojciec
Ciekawe kto się przejmie bachorami, które nie będą widziały taty.

Gość krzyzaczek
myslę. ze autorka ma rację on ją skrzywdzil a teraz wszyscy trzymaja jego stronę zeczywiscie kobiety sa sobie wrogami ona zostala skrzywdzonna, ona chce przemyslec sprawe, a wy piszecie ze skoro ona tego potrzebuje niech sie wyprowadzi tylko pogratulowac myslenia czyli kobiety jesli facet was zdradzi to siedzcie cicho i nie podskakujcie zeby was nie zostawil, albo wyprowadzajcie se, ale on jest świety, pamietajcie!