Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Depresja

Co dyskwalifikuje faceta w waszych oczach?

Polecane posty

Gość a jak facet na budowach robi
i zazwyczaj ma uwalone buty ?

Sarah - nooooo, porazka, dlatego pisze, i jeszcze sie preza w tych koszulkach

Gość krakóww
jak dla mnie odstraszające jest: - syf z japy - syf ze skarpet - syf z tyłka - syf z wacka - syf z pach

jak facet ma uwalone buty od roby to jest pozytywne, bo znaczy, ze cos robi :) gorzej jak w nich na randke przyjdzie 🖐️

Gdyby ich nie było, nie pisałabym o nich ;) Nie lubię takich Panów, ale to nie moja wina. A ich szczęście :D Ostatnio w kawiarni mówiłam do koleżanki, że facet wyglądajacy jak picuś-glanuś to porażka. Taka właśnie porażka siedziała za mną...

Gość tania jak barszcz
a co ty tak jarus sledzisz ten topik? :classic_cool: chcesz sprawdzic, czy twoja wada sie znajdzie na liscie :) a moze juz jest :classic_cool:

Gość suczka z gg
Co dyskwalifikuje faceta w waszych oczach--jak jest w związku z inną kobietą niechlujny przeklina dusigrosz bez wyższego wykształcenia

Gość pani mecenasowa
ale temat ma w tytule 'co dyskwalifikuje FACETOW' a nie kobiety, wiec o co wam chlopcy chodzi? facet zdyskwalifikowany: -nie dba o higiene -ubiera sie jak wiesniak, dyskotekowicz, paker, dres, gej, 'skejt',ubogi student, niedoceniany artysta lub zul -ma wlosy dluzsze niz 2 cm -slucha techno albo hip hopu -jego ulubiona rozrywka jest : silownia, przejazdzka samochodem, itp -nie ma szacunku do innych -jest leniwy -cos mowi a pozniej tego nie robi (ten typ jest najgorszy) -wyznaje milosc po 2 tygodniach znajomosci

jest mocny w gebie a slaby w czynach :O bo gadac sobie kazdy moze...

jeszczde nieznosze chamstwa i prostactwa, skreslam tez facetow ktorzy nie lubia dzieci

Gość sdfd
nienawidze zboczenców i tych co uwazaja sie zacoolowych bo maj markowe ciuchy itp pija pala i uwazaja sie za jol ziomow :O

Gość Andrzej z
chyba założe nowy temat co dyskwal.kobiete w ...

Gość wąsacz
"aha i wszelkie owłosienie na twarzy typu wąsy, broda, ochydaaaaaaaaa" jakbym cie swoim wąsikiem bo cipce potarmosił, to bys dostała takiego orgazmu, ze bys tylko na takich uwage zwracała :P

Gość atak grzybów
jarek widze, ze twoje przywiazanie do tego tematu wzrasta z kazda minuta :) mały wacek powiadasz? :classic_cool: ja kiedys dotykałam małego, ale to było dawno, za czasów mojej młodości :) teraz jestem stara, pomarszczona i co najwyzej moge popatrzec na wacka mojego kota :)

Prawiczku to prawda z tymi kropkami? Wiesz co do dzieci trzeba chyba dojrzec nie wiem zreszta bo sama nie mam ale jakos ludzie ktorzy sa szorstcy do dzieci mnie odpychaja(babki tez)

no wlasnie, dla mnie czym mniej partnerek mial facet tym lepiej, nie mowie o nieudacznikach życiowych tj.Jarek, ale o takich w moim wieku, 20 lat...nie imponuje mi to wrecz przeciwnie, brzydzi:O to działa w obie strony, faceci zwracaja uwage ilu miala dziewczyna, im mniej tym lepiej, albo najlepeij jak wcale...;) dla mnie to tez jest wazne:) kocham prawiczka i ciesze sie ze to wlasnie ja go rozprawicze i ze mna bedzie wspominal swoj 1 raz:D