Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgrgrwrtgwetgwe

Co dyskfalifikuję kobietę w waszych oczach???

Polecane posty

"I nie karm mnie slodkimi slowami , Twoj czar na mnie nie działa ! " Chciałbym Cię nakarmić słodkimi czynami ale przez odległość pozostają tylko słowa. 😭🖐️ "Prosze Cie nie na noc o filmach erotycznych bo zaraz mi sie filmiki w glowie same nakrecaja " Potrzebujesz 5 minut? :P:classic_cool:🖐️ Obiecałaś. 😭🖐️

Np . jakimi czynami? poprosze o co konkretnego :P 5 minut? chyba zartujesz Miluś , jestem dlugodystansowcem wiec 5 minet mnie nie urzadza , kobiety to nie mezczyzni co pomyraja sobie chwile i juz , my mamy niestety trudniej :P

"Np . jakimi czynami? poprosze o co konkretnego " Wiesz, że nie jestem dobry w cyberseksie. Na tym polu tez jestem prawiczkiem. :classic_cool:🖐️ 5 minet Cię nie urządza, to ile Ty ich potrzebujesz? :D:classic_cool:🖐️ A i nie pisałem, że only big cyc, tylko że preferuję od C wzwyż. :P:classic_cool:🖐️ Twarz najważniejsza. :classic_cool:🖐️

"5 minet Cię nie urządza, to ile Ty ich potrzebujesz?" oj nie pytaj lepiej ... najlepiej cala noc i w ciagu dnia jeszcze na przerwie w pracy , jestem wzrokowcem , lubie patrzec :classic_cool: :D "A i nie pisałem, że only big cyc, tylko że preferuję od C wzwyż." Mam B wiec odpadam :P "Twarz najważniejsza." Niee... Czlonek najwazniejszy a przynajmniej dla mnie :P

"oj nie pytaj lepiej ... najlepiej cala noc i w ciagu dnia jeszcze na przerwie w pracy , jestem wzrokowcem , lubie patrzec " Ja bym popatrzył na Ciebie i Twoje cycuszki. 😭🖐️ B może być, A odpada. :P🖐️ "Czlonek najwazniejszy a przynajmniej dla mnie " jestem członkiem Oazy pasuje? :P Specjalnie dla Ciebie nałoże takie brele z grubymi oprawkami a la informatyk w ramach gry wstępnej. :classic_cool:🖐️

niedbanie o siebie - DBAM O SIEBIE !!! nieodpowiednia przeszlosc seksualna-BZYKALAM SIE JUZ proby z seksem-JAK NAJBARDZIEJ analnym- A NIE Z TYM TO NIE cpanie amfy i ekstasy (ale lepsze to niz przygodny seks)-BRALAM picie tanich win- SWEGO CZASU PROBOWALAM ALE PO LYKU MNIE ODRZUCILO nadmiar solarium-OJ NIE , MI TO NIE GROZI < CHOCBYM GODZINAMI LEZALA POD LAMPĄ TO NI CHUJA NIC MNIE NIE WEZMIE 😭 nadmiar kolczykow-MAM 3 DZIURKI W ! UCHU jak lazi w skaji-ZE CO? :O jak jest nieukiem bez ambicji-MAWIAJA ZE MAM CHORE AMBICJE :classic_cool: jak jest nawiedzona metalowa, punkowa czy hipiska-ODPADA feministka-FUJ kobieta wyzwolona, ktore skutecznie ukrywa bujna przeszlosc seksualna, uwazajac, ze to jej sprawa-NO SORRY ALE TO JEJ SPRAWA NIE MUSI SIE TOBIE TLUMACZYC :P swoje nagrzeszyla, a chetnie by wymagala prawictwa-NIGDY W ZYCIU niewydepilowana- FUJ :O TO I OWO GOLUSIE MUSI BYC :classic_cool: nadmiar tapety- FEEE tez niemile widziane jak mieszkala z facetem-DLACZEGO ?:O

"mexx, co ci po czlonku, jak facet jest pasztet? ja nawet jakbym mial 22 cm to i tak by laskom to by bylo obojetne" no sorry ale moj Ł chucherkiem nie jest a i tak go uwielbiam a mial duzego bom czula to :P

"Ja bym popatrzył na Ciebie i Twoje cycuszki. B może być, A odpada." hmm... na Ciebie tez bym popatrzyla , najlepiej od góry tzn ja na jezdzca :classic_cool: tfu tfu przez Ciebie na świnie i zboczucha wychodze :O "jestem członkiem Oazy pasuje? Specjalnie dla Ciebie nałoże takie brele z grubymi oprawkami a la informatyk w ramach gry wstępnej. " Jak najbardziej , to mnie rajcuje :classic_cool:

"bo jak mieszkala z facetem to on musial byc dla niej kims strasznie waznym i go dobrze poznala, poza tym musieli sie wtedy sporo bzykac, prawie non stop i nie wiem czy bedac ze mna nie myslala by o nim dalej" o matko ! nie wazna jest przeszlosc a przyszlosc :P Ł mial za soba 5 letni zwiazek a potem jakos panne z ktora chcial sie hajtac i co? a guzik mnie to obchodzi , wazne aby sie ze mna hajtnał :P Odn, skaji- fakt wiocha :O

"hmm... na Ciebie tez bym popatrzyla , najlepiej od góry tzn ja na jezdzca tfu tfu przez Ciebie na świnie i zboczucha wychodze " ooo tak poobserwowałbym Twoje skaczące cycuszki. :classic_cool:🖐️ "Jak najbardziej , to mnie rajcuje " Dobrze, a Ty dla mnie umaluj się na Zorro. 😘 A będę szczytował niczym wulkan. :classic_cool:🖐️

"zawsze jak pisze z wiara to mi sie wlacza mania dziewictwa, bo my sie w tym dobrze dogadujemy i jak z nim popisze to sie utwierdzam, ze moze jednak warto walczyc o dziewicza partnerke " Kropka to już musisz sam zdecydować. Nie chcę czuć się winny, że przeze mnie omineła Cie jakaś fajna niedziewica. :P🖐️

"ooo tak poobserwowałbym Twoje skaczące cycuszki." ha! i jest co obserwowac , male to male ale za to jakie sliczne i jedrne :classic_cool: "Jak najbardziej , to mnie rajcuje " Dobrze, a Ty dla mnie umaluj się na Zorro. A będę szczytował niczym wulkan. " ha ha ha czy to jakas aluzja ? 😠

"ha! i jest co obserwowac , male to male ale za to jakie sliczne i jedrne " A jaka skromna ich właścicielka. :classic_cool:🖐️ Musi się je wspaniale pieścić, całować i lizać. :classic_cool:🖐️ "ha ha ha czy to jakas aluzja ? " Owszem :P nie chcesz mnie doprowadzić do szczytu, szczytów? :classic_cool:🖐️

"A jaka skromna ich właścicielka. Musi się je wspaniale pieścić, całować i lizać." Skromnosc to moje drugie imię :classic_cool: Ssać , lekko nagryzać (uwaga na zęby) Ale powiem Ci ze piersi to nie wszytsko , jest jeszzce kilka ciekawych miejsc ktore warto zwiedzic :P "Owszem nie chcesz mnie doprowadzić do szczytu, szczytów? " Ba! pewnie ze chce , to jest najwieksze marzenie mojego schrzanionego zycia , jak Wiara jęczy mi nad uchem z rozkoszy i o malo co na zawal mi nie zejdzie :classic_cool:

"Skromnosc to moje drugie imię Ssać , lekko nagryzać (uwaga na zęby) Ale powiem Ci ze piersi to nie wszytsko , jest jeszzce kilka ciekawych miejsc ktore warto zwiedzic " Nie znam się ale ta część ciała mnie jakoś bardziej kręci od tej drugiej. :P🖐️ ucz mnie o Pani. :classic_cool:🖐️ "Ba! pewnie ze chce , to jest najwieksze marzenie mojego schrzanionego zycia , jak Wiara jęczy mi nad uchem z rozkoszy i o malo co na zawal mi nie zejdzie" Zadowolisz jednego przegrańca to od razu poczujesz się lepiej. ;p🖐️

"Nie znam się ale ta część ciała mnie jakoś bardziej kręci od tej drugiej. ucz mnie o Pani." Wcale owe inne czesci ciala nie musza Cie krecic , seks powinien przynosic satysfakcje oby stron wiec kompromis jest jak najbardziej wskazany :P Moze to i dziwne ale ja mam starsznie wrazliwa szyje , jak ktos mnie po Niej caluje a do tego lekko nadryza platki uszu to odplywam ... masakra jakas :P "Zadowolisz jednego przegrańca to od razu poczujesz się lepiej. ;p" Za przegranca masz kopa w ten Twoj zgrabny , sliczny i kszltny tyleczek , bedzie rowno puchł :P

"Wcale owe inne czesci ciala nie musza Cie krecic , seks powinien przynosic satysfakcje oby stron wiec kompromis jest jak najbardziej wskazany " Własnie dlatego wolę masturbacje. :P Reka nie wymaga kompromisu, no może tylko co do czasu trwania. :P:classic_cool:🖐️ "Za przegranca masz kopa w ten Twoj zgrabny , sliczny i kszltny tyleczek , bedzie rowno puchł " A Ty to mogłaś siebie od przegranych wyzywać? :P🖐️ Ty lepiej uwazaj, żebym ja Twoim tyłeczkiem się nie zajał. :P:classic_cool:🖐️ A mam teraz takie mysli, że sie wstydzę sam przed sobą. :D🖐️ "Moze to i dziwne ale ja mam starsznie wrazliwa szyje , jak ktos mnie po Niej caluje a do tego lekko nadryza platki uszu to odplywam ... masakra jakas Niewiele Ci do szczęścia potrzeba. :P🖐️

"Własnie dlatego wolę masturbacje. Reka nie wymaga kompromisu, no może tylko co do czasu trwania." Nie wiesz co mowisz , ręka to nie to samo co rozgrzana , goraca i mieciutka kobietka :P "A Ty to mogłaś siebie od przegranych wyzywać? Ty lepiej uwazaj, żebym ja Twoim tyłeczkiem się nie zajał. A mam teraz takie mysli, że sie wstydzę sam przed sobą." Ja to ja a Ty to Ty , dla mnie wszytsko wolno :P Na Ciebie mam uwazac? phi... nie jestes grozny Miluś :P Ale nie powiem Nim też bys mogl sie zając :P "Moze to i dziwne ale ja mam starsznie wrazliwa szyje , jak ktos mnie po Niej caluje a do tego lekko nadryza platki uszu to odplywam ... masakra jakas Niewiele Ci do szczęścia potrzeba. " Z tym sie nie zgodzę , to taka rozgrzewka przed grą wstępną i wielkim , namietnym oraz burzliwym finalem :P

Fajnie sie klika hehe ale niestety musze juz smigać , i tak od 2.00 dochodze , dochodze i dojsc nie moge 😠 , masz zly wplyw na mnie :P Wiec odchodze mój miły ... i cu żem zrobie bez Ciebie w moim wielkim ,zimnym łożu ? Bez Twego cieplego ciala , slodkich słow , zapachu , dotyku ... 😭 ;) hehe Kolorowych Miluś 😭 🌼 🖐️