Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyglądają wasi

Dziewczyny jak wyglądają wasi............opiszcie!!!

Polecane posty

Gość Motyylek
dziewczyny, ja kiedyś nie miałam przystojnego chłopaka, i zawsze jak sie kochałam z moim ex ciągle sobie fantazjowałam o takich chłopakach z siłowni, i marzenie sie spełniło, mam super miśka:) Wiadomo inni faceci czują się niedowartościowani jak słyszą takie rozmowy ja to rozumiem, i zaczyna się szukanie dziury w całym i jakieś nie wiadomo skąd stereotypy że jak facet zadbany napakowany to od razu brak mu inteligencji, ale kochani coś wam powiem, studia dają prawo do wykonywania zawodu, z inteligencją człowiek się rodzi.

Gość cholerny świst
JA ZNAM NAPAKOWANYCH KTÓRZY SĄ NP. PRAWNIKAMI LUB LEKARZAMI...A JEDEN NAWET KSIĘDZEM

ja akurat szukam przystojnych i inteligentnych:) gdyby był dobrze zbudowany a naprawde był by jakims tumanem, idiota, to proste że bym z nim nie była;) ale z inteligentnym chudzielcem nie byłabym napewno, o nie:D!! NEVER:P

Gość cholerny świst

Gość cholerny świst
ZARAZ WKLEJĘ FOTO INTELIGENTNEGO CHUDZIELCA... CARTON POSTAW SIĘ W ROLI KOBIETY...

Gość cholerny świst
A MI TA DZIEWCZYNA WYGLĄDA NA WRAŻLIWĄ, MIŁĄ I MAJĄCĄ SWOJE ZDANIE

W ogóle każda z nas ma inny gust. Jedne lubią umięśnionych. Inne chudych. Z facetem z siłowni nie związałabym się, never, nie kręcą mnie tacy faceci. Wolę szczupłych facetów. Najważniejsze, żeby umieli mnie podnieść;P A szczupły mnie przynajmniej nie przygniecie na naleśnika:)

Gość 1234g12f111
Hahaha! Fajny = dobrze zbudowany i przystojny... zazdroszczę toku myślenia i żałuję, że nie urodziłem się taki fajny jak wy... :( :( :( - kieruję do cholernego świstaka i królowej (przez "u" - jak kto woli).

Gość cholerny świst
KARTON WCZUJ SIĘ W ROLĘ KOBIETY... WYOBRAŹ SOBIE ŻE JESTEŚ NP. NA PLAŻY- TEN KOLEŚ JEST RATOWNIKIEM- I SIĘ TOPISZ- TO WOLAŁBYŚ ŻEBY CIĘ WYCIĄGNĄŁ Z WODY TAKI SZCZUREK CZY PRAWDZIWY FACET???

Gość 1234g12f111
"A MI TA DZIEWCZYNA WYGLĄDA NA WRAŻLIWĄ, MIŁĄ I MAJĄCĄ SWOJE ZDANIE" - toż to mi sztuka mieć swoje zdanie. A być miłym i wrażliwym? Istne szaleństwo! Btw - większymi się nie dało?

Gość cholerny świst
A JA I TAK UWIELBIAM "DUŻYCH" FACETÓW

Gość 1234g12f111
Wolałbym "szczurka"... ponoć szczury dobrze pływają, a już na pewno szybciej niż kilogram mięcha.

Gość vdvdfv
180cm, sniada cetra ,typ poludnioowca wschodniego, chorwat, czasne wlosy dluzsze tan 5 cm, oczy orzechowe, dobrze zbudowany, nie za twardy nie za miekki jesli chodzi o muskulature, raczej normalny i moim zdaniem hyper przystojny ale kazdy ma inny gust:)

Gość 1234g12f111
Idę spać, zanim stracę wiarę w resztę kobiet....

Gość cholerny świst
królowa jest straszny ten koleś...a na nazwisko ma... Buraczyński

cholerny świst ja tez:D takie kociaki słodkie hihi a tych tępaków wyżej zaraz szlag trafi ze złosci i zazdrosci:P macie koledzy tfuuuu co ja gadam ja sie z takimi przegrańcami nie spoufalam, no wiec macie ograniczony tok myślania i jestescie wierni stereotypom jak widac:O przegrańcy:O🖐️

Gość cholerny świst
tak literki i cyferki... i nie zapomnij majtek dwa razy paskiem przewiązać bo pewnie jesteś taki chudy że ci spadną

Gość cholerny świst
na żywo jest jeszcze gorzej.... wyobraź sobie takiego w bokserkach jak po plaży biega... yyyyyyyyhhh.... trauma....

patologia i woda zamiast mózgu . Dla mnie tacy faceci to dmuchane piłeczki, no ale może się nie znam. ale za swoje 34 lata miałam szczęście nie poznac takich

Gość cholerny świst
ja uważam podobnie... ale jest fajnie opalony