Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bardzo ezoteryczna

podświadome fluidy......

Polecane posty

Głupie pytanie czy macie tak że robicie ze swoim facetem bardzo podobne rzeczy w tym samym czasie???????????wiem głupie pytanie mi się bardzo często zdarza że np jak chce napisac do niego smsa i biorę telefon piszę i wysylam niemalże w tej samej chwili dostaje smsa od niego, albo nagle pomyśle o nim chce zadzwonić do niego wybieram numer i w tym samym momencie on do mnie dzwoni ............dziwne nie tym bardziej ze prowadzimy inny tryb życia ...inna praca...inne miasto też tak macie?????????????????

Gość toleczka
tak,ja tez tam mam ze swoim chlopakiem.Ale to dobry znak...Sciagamy sie myslami;):)

Gość buehehheeeeeeeeeee
ja tak mialam z moja kolezanka :P :P a ty sie fluidow dopatrujesz, buehehehe,

Gość jasne ze tak
na przykład zaczynam kopulacje i on też.

no dopatruje sie bo mnie to dziwi jestem z nim ponad 2 lat a zawsze mielismy takie akcje np teraz wiem ze jest w pracy i konczy za godzine rano rozmawialismy i stwierdzilismy ze wieczorem po jego pracy juz nie bedziemy dzwonic do siebie i ja wlasnie napisalam mu ładne pozegnanie na gg ze wiem ze jest w pracy i ze tesknie nacisnelam enter i on do mnie zadzwonil z pracy ze tez teskni i ze tak sobie wllasnie pomyslal o mnie ....mile bardzo