Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna Wielka II

KTO W TYM ROKU 2009 BRONI MAGISTERKĘ?

Polecane posty

Gość wredotka_
A ja już koncze pisać. Tylko promotr mojej pracy w ogole nie widział,heh-nigdy. Mam nadzieję, że nie wyrzuci mnie jak ją mu we wtorek cała pokażę:)

Gość wredotka_
A jakie macie tematy?

Wredotko, nie wyrzuci :) O tematach wspominałyśmy juz w wątku. Solsk, ja też muszę, jestem beznadziejna :) Miałam 1. wysłac p. promotor to, czego nie widziała, żeby sobie poczytała chociaż, ale do teraz nie wysłałam. Jutro już na pewno i ankietę wreszcie dokończę!

Gość carmas
ja mam termin na 10 lipca i jeszcze nie zacząłem, nie mam nawet materiałów i sie nie przejmuję:)a poza tym mam repete jeszcze i chyba przedłuże do września jak bedzie mozna:)

Gość wredotka_
Hello:) Pracujecie pilnie od rana? Ja wstałam wczesnie by pisać, ale jakos cieńko mi to idzie, dopiero kilka zdań skleciłam:/

Ja też jeszcze nic nie spłodziłam:P

Gość a ja nie pisze
bo ktos +pisze za mnie hahaha.

Gość Kaszalocik prosto z morza
POMYSŁOWY -- PIĘKNE DZIĘKI !!!!

Gość karolaaaaaaaa
ja tez w tym roku mam termin na 29 czerwiec jeszcze zostal mi jeden rozdzial czyli 20 str mam juz 40 a spiesze sie bo praca od sierpnioa czeka:) pozdrawiam i trzymam mocnooo kciuki za was:)

Napisałam 9 wersów. Jestem boska:D Przerwa na obiad i zasuwam dalej:)

noo ja tez dzis troszke napisalam :) jestem z siebie dumna:) z Was tez :) i zgadzam sie ze jestesmy nie do pobicia!!

Grejpfrutowa, super! Gratulki! Mi udało sie dziś wyskrobać prawie stronę, przy czym połowa była z tego, co wczoraj napisałam... Jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa :) Jak u Was? Ciekawe, co z Katarzyną ;)

U mnie także niecała strona. Więcej nie dam rady na dziś. Muszę się w dniu jutrzejszym sprężyć, bo coraz bardziej mnie to wszystko przeraża. Nie wiem jak u Was wygląda obrona, ale na moim szanownym kUJ jesteśmy pytani również z całego zakresu literatury, przerobionego przez te 5 lat studiów (piszę o specjalizacji literaturoznawczej, bo na takiej się znajduję, językoznawcy odpowiadają z językoznawstwa etc.) To ogrom materiału! Już się boję!:P Powodzenia dziewczyny!

Gość zamiast sie meczyc byscie
zaplacili imieli spokoj.

Eeeee, serio? Ja jestem na Kulturkunde, więc nie wiem, z czego mieliby nas pytać. Ech... Chyba idę pisać, trochę mnie przestraszyłaś... no i skontaktuję się z ludźmi, którzy bronili sie w zeszłym roku, żeby mi opowiedzieli...

Na każdym uniwerku jest inaczej, więc nie chciałam straszyć. Ja sama po prostu już zaczynam trząść portkami, bo nawet nie wiem, kiedy mam zacząć naukę:P

A ja się dowiedziałam i u mnie pytają własciwie z pracy, no i z tego, co gdzieś koło twojego tematu jest. Tak więc nie będzie źle. Chyba.

Dałam radę i napisałam zakończenie, mam nadzieję, że trzy strony to nie za mało? Pozostał mi jeszcze wstęp i jakieś poprawki + dopisywanie informacji w niektórych rozdziałach.

Kurczę, jesteś wielka! Policzyłam dzisiaj, że moja praca będzie miała około 115 ze wszystkim (z załącznikami, spisami treści, bibliografią, etc.), co oznacza, że w chwili obecnej mam 40.7% wszystkiego, co mieć muszę ;) Droga długa jeeeeest... Myślę, że 3 strony to ok, sama też tak wyliczyłam, że na tyle bym chciała. Gratuluję!

Gość njuslajfo
ja jak sie uda w tym roku- a moze rzuce te cholerne studia raz na zawsze:)

Na ostatniej prostej nie ma co rzucać-tylko się zebrać, napisać i do widzenia, żeby coś z tych lat spędzonych na uczelni mieć! Pozdrawiam

Gość njuslajfo
tyle ze mam 4 zalegle egzaminy a pracy jeszcze nie zaczelam pisac:( a dodam ze te egzaminy to kolosy