Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała12345

samobójstwo-to by było na tyle

Polecane posty

Gość mała12345

coraz bardziej mnie ta mysl pochlania;wczesniej zastanawialam sie nad sposobem ktory nie boli,teraz badziej skupiam sie na takim, ktory jest najskuteczniejszy i gdzie to mozge zrobic zeby nikt mi nie przeszkodzil.zmarnowalam zycie swoje,i nabruzdzilam innym;mysle ze bedzie im lepiej beze mnie.bo mnie nic juz dobrego nie czeka-zbyt duze sa moje problemy i nie mam sily ich rozwiazac.

Gość nie rób tego
ile masz lat?

Gość mała12345
lat dwadzieścia kilka.zwisa mi czy ktos nazwie mnie tchorzem czy gorzej,naprawde w obliczu moich problemow jest to porownywalne z zeszlorocznym sniegiem

Gość najłatwiej jest poddac sie
i powiedziec wszystkim że się popełni samobójstwo, mam nadzieję ze ktos usłyszy twój krzyk i wołanie o pomoc zanim faktycznie zrobisz głupstwo

Gość kingaaaaaaaaa
nie ma takich problemów z których nie było by wyjścia..

Gość kingaaaaaaaaa
napisz co sie stało.. bedziemy razem dumac nad tym wszystkim

Gość sunspirit
naćpałaaś się??

Gość mała12345
nie mowie wszystkim, mowie w eter. Najblizsi sa slepi na to co sie dzieje i przypieprzaja sie do mnie o to co zle zrobilam.wiem, ze zle zrobilam.staram sie wziac w garsc,ale to jest silniejsze-moja poczucie beznadzieji,bezsilnosc,wyrzuty sumienia, wstyd za wlasna glupote

nie ma takich problemów z których nie było by wyjścia Poważny błąd niedoswiadczonej osoby. Życie udowadnia, że takich problemów jest mnóstwo.

Gość nie rób tego
ale to fakt tchórzostwem jest odebranie sobie życia, odwagą jest żyć Ja tez nie miałam lekkiego zycia, tez popełniałam błedy, a jednak nie myślę, żeby odbierać sobie życie, chociaz czasem przychodzą mi do głowy głupie rzeczy ze moze lepiej zeby mnie nie było... Ale nie, jednak życie jest piękne i ty też się o tym przekonasz, wystarczy inne podejście do tego

Gość kingaaaaaaaaa
"nie ma takich problemów z których nie było by wyjścia Poważny błąd niedoswiadczonej osoby. Życie udowadnia, że takich problemów jest mnóstwo. " jak dla mnie- z kazdej sytuacji jest jakies wyjscie!!! wystarczy sie otworzyc i dać sobie pomóc.. zawsze jest jakieś rozwiązanie!!!

Gość mała12345
zeby napisac to dluga historia, gdybym mogla cofnac czas...zreszta nie chce.po co?co to zmieni??dacie mi dobre rady-doceniam je bardzo, ale nie zmienia one stanu rzeczy, stanu mojego konta i innych.Anajgorsze jest to,ze wszystko kreci sie wokol kasy,ktorej przez moje zle posuniecia i niedopatzrenia teraz nie ma

ciekawe jakie ty mozesz miec problemy dziewczyno? Facet cie rzucił? Wpadłas z jakims gnojem, ze szkoły cię wyrzucili? Ojciec pijak cie zgwałcił? Ktos najlblizszy ci umarł? Kobieto, moi rodzice zgineli w wypadku, brat zmarł na raka, moja zona wlasnie straciła prace, mamy dwojke dzieci na utrzymaniu a ja jestem inwalidą na wózku i mam rentę, moze się zamienimy??

pieniądze - rzecz nabyta

Gość mała12345
wiem, ze zycie jest piekne..patrze za okno..widze słonce,ptaki, zycie i jednoczesnie czuje jakbym byla obac, jakbym spadla z nieba i znalazla sie w dziwnym miejscu,a raczej nie na miejscu

Brak kasy rzeczywiscie odbiera chęć do życia. Chyba lepiej wcale nie żyć niż żyć w biedzie :o

Gość nie rób tego
pieniądze to nie wszystko,szczęścia nie dają, to zbyt błahy problem zeby odbierac sobie życie

Gość mała12345
każdy ma własny próg wytrzymałości....ja swój powoli przekraczam,niestety przez własna głupotę

Gość taaaaaaaaaaa juz uwierze
ciekawe jakie ty mozesz miec problemy dziewczyno? Facet cie rzucił? Wpadłas z jakims gnojem, ze szkoły cię wyrzucili? Ojciec pijak cie zgwałcił? Ktos najlblizszy ci umarł? Kobieto, moi rodzice zgineli w wypadku, brat zmarł na raka, moja zona wlasnie straciła prace, mamy dwojke dzieci na utrzymaniu a ja jestem inwalidą na wózku i mam rentę, moze się zamienimy?? i ciekawe co jeszcze?:o

Gość mała12345
mi nie chodzi o pieniądze, że mi nie starcza na ciuszek lub nie mam za co kupic sobie kawy...mam ogromne długi, przeze mnie 2 osoby mają problemy finansowe

Gość Wątpiący
Znalazłem ten portal w niedzielę i tak sobie myślę że tu sami co przed komputerem w pracy przez osiem godzin nie mają co robić to p..dolą głupoty aby do 15-tej czas zleciał...

Gość kingaaaaaaaaa
pieniądze rzecz nabyta, nie warta śmierci.. zawsze mozesz pójśc do pracy i jakąś część oddać tego co zarobisz.. twój pogrzeb też na pewno by kosztował, czyli kolejny wydatek dla rodziny.. najgorzej jest patrzeć w siebie a nie na innych..

Gość nie rób tego
a ty co robisz wątpiący? ja siedze w domu akurat :)

Gość taaaaaaaaaaa juz uwierze
Znalazłem ten portal w niedzielę i tak sobie myślę że tu sami co przed komputerem w pracy przez osiem godzin nie mają co robić to p..dolą głupoty aby do 15-tej czas zleciał... wow, intelektualisto:o

Gość grhcttttt
do: najłatwiej jest poddac sie>>> jesteś wspaniałym człowiekiem, tak trzymać!! Pozdrawiam!! A tacy ludzie jak mała12345 to nie dorastają Ci do pięt.

Gość CZYŻBY PROWOKACJA

Gość nie rób tego
heh samobójstwo to egoizm, pomysl o innych, o rodzinie którą zostawisz Zresztą jakbys rzeczywiscie chciala sie zabic to bys tu nie pisała...