Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczepan

Jestem samotny, bo jestem brzydki, czy jestem brzydki, bo jestem samotny?

Polecane posty

Krótki opis mnie i mojego charakteru: -166 cm wzrostu,92 kg wagi - włosy płowy blond, przerzedzone, wyraźnie zarysowane zakola -29 lat -blada skóra, mam pryszcze na twarzy, duży nos i krzywe, popsute zęby. Dbam o nie, ale psuja sie i tak :o -mam lekki brzuszek, ale to pewnie od piwa, bo lubie sobie wypić tak ze trzy dziennie przed snem -Nie zarabiam dużo, dlatego nie nosze wystrzałowych ciuchów -nie mam dobrej gadki, boje sie kobiet, w towarzystwie tych ładniejszych poce się ze zdenerwoawania, niestety nadal jestem męską dziewicą, czyli prawiczkiem -mieszkam w małym mieście, więc szanse na znalezienie jakiejś kobiety są znikome I tak się zastanawiam, co jest przyczyną tego, że tak bardzo mi w życiu nie wyszło :o :(

Gość zdegustowana zostawiam to
już wiem skąd ten jad w Tobie

ej ini mają jeszcze gorzej co mają powiedziec chłopcy ze wsi gdzie najbliżsi sąsiedzi są na skraju horyzontu:P

Gość zostan gejem

ty forlive masz już laskę, masz robotę i cud malina - wygladasz na szczęsliwego to chyba czas pożegnac sie z kafe - albo zacznę podejzrewac ze to Ty jesteś pojebany - jak sam okresliles to słowo:P

Szczepan, opis mojej osoby wygląda podobnie, ale ja mam 35 lat i właśnie czekam na sprawę rozwodową. Ale ja alkoholu nie piję w żadnej postaci, papierosów już nie palę, biegam, ćwiczę, jeżdżę na rowerze - zbijam wagę, staram się dbać o ciuchy i wygląd, gadki nie muszę wyrabiać. W życiu mi nie wyszło ale mam przed sobą drugą jego połowę i zrobię wszystko, aby ta druga połowa mi się udała. Wiosna idzie więc uszy do góry i dupa w troki. Jak się postarasz, to i Tobie się uda, musisz tylko uwierzyć.

>> Jak się postarasz, to i Tobie się uda, musisz tylko uwierzyć. A co mam zrobić, żeby troche się zreformować?

Gość spotkanie
To nie jest tak, w życiu jenym sie wiedzie a innym nie i nie wiem od czego to zależy. Ja mam 37 lat, jestem ok, zadbana, ubrana i takie tam trele morele.... dopiszcie sobie co chcecie. Mam za duzo ciała, zdbałam o to schudłam 20 kg, wytrenowałam się, mam kondycje jak nigdy i co.... nic jak byłam sama tak jestem. Szafa do wymoiany, dieta zdecydowanie inna a jego jak jnie było tak nie ma :( To chyba jednak nie od wygladu zależy to jednak kwestia szczęścia :) Powdzenia szukającym :)

Gość Luśka W.
:D Szczepan, samotność to kwestia przede wszystkim psychiki, nie wyglądu. Wiem, co mówię :)

Gość moskala
Poćwicz pewność siebie,to daje duzo wiecej niż wyglad,ja jestem dobrym przykładem,zawsze bylam taka szara myszka kujonica strasnzym nieśmiałkiem,kiedy w końcu powiedziałam dośc zaczęłam być odważniejsza,włączac się do rozmow z facetami itp. nigdy nie byłam pieknością ale nagle zmiana charakteru -wiekszy optymizm i uśmiech na codzień,wieksza pewność siebie i ukrycie kompleksów pomogło mi bardzo. zaczęło przyciągac facetów,z czasem zmieniłam styl,przefrbowałam włosy zmienilam okulary zrzuciłam kilka kg, odpowiednia fryzura i na prawde to działa zacznij od walki z kompleksami,częściej się uśmiechaj,poćwicz trochę-poczujesz się lepiej i fizycznie i psychicznie, zetnij może wlosy skoro mówisz że masz zakola,pojdz do dobrego dentysty, poświec jedna wypłate na jakies dobre ciuchy i zmienisz sie wewnetrznie i zewnetrznie jak ty polubisz siebie i sowje cialo to inne osoby tez cie polubia trzymam kciuki i mówię: chcieć to móc :)

Gość moskala
ja robilam to w ten sposob że pierwsza zaczynalam rozmowę z facetem, jak byłam w większym gronie sama zaczynałam temety, starałam sie blyszczeć dowcipem i sprawiać wrażenie optymistki.zasada jest taka jak cie widza tak cie pisza,jesliu sprawiasz wrazenie pewnego siebie to za takiego cie uznaja,dzis wszyscy sie smieja jak mowie ze kiedys bylam niesmiala, zmiana charakteru albo pewnych cech to pierwszy krok do sukcesu wazne by ludize zaczeli cie inaczje postrzegac powodzenia,nie jest to proste ale warte wysilku:) ja na brak powodzenia teraz nie narzekam papapapa uciekam juz bo robimy z przyjaciolmi wypad na miasto na imprezke

Gość taka taka sobie ja
wieesz co szczepan ? perdolicie panie hipolicie i na litosc czyjas liczycie:O nie ten rejon🖐️

zawsze twierdzilam, ze powinna być selekcja i nie każdy winien miec dzieci, bo potem te dzieci, zanudzaja dzieci innych swoimi głupimi problemami. ;)

Gość taka taka sobie ja
ze wlasnie tak, jak czytasz, a czytac chyba potrafisz ? to przestan pieprzyc farmazony i przedewszystkim zmien forum:P:P:P bo to jest chyba dla bab:D 🖐️

Znaczy się popierasz idee eufemiki jaką niemcy krzewili w latach 30 poprzedniego wieku? :classic_cool:

Gość taka taka sobie ja
poczekaj, doczytam co to ta idea:D:D:znaczy, bo xx wiek jakichs mi cosik obcy:D i tym razem ja nie wiem o czym ty do mnie:classic_cool: zara sie doksztalcem

Gość taka taka sobie ja
chyba mi sie gooogle zbuntowaly:D no coz, cipa, cipie nie rowna, niestety:P