Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaa mamama

lekarka mnie oszukala!!!

Polecane posty

Gość ciekawaa mamama

dzisiaj poszlam do przychodni z bolącym zebem stomatolog załozyla mi plobme wziela 20zl i powiedziala ze bedzie leczenie kanalowe i nastepnym razem 80zl. mowie jej ze mialam miesiac temu kanaolwe i ze kobietom w ciazy przysluguje darmowo na NFZ. a ona mi na to ze 7emek NIE. a teraz przeczytalam ze kobietom w ciązy i po połogi jeszcze kanałowe leczenie jest refundowane

Gość i co jeszcze kwaaaa
nikomu nie przysługuje

To nie lekarka cię oszukała tylko ty jesteś ciamajda. Było jej z regolaminem nfz i refundacji przed nosem machnąć.

Gość ciekawaa mamama
nie z aplombe tylko za lekarstwo 20zł

Gość ciekawaa mamama
ale mowilam jej ze kobietom w ciązy przysluguje za darmo i ze mialam juz lecozne kanalowo miesiac temu. a teraz dla pewnosci dopiero przeczytalam jak wrocilam do domu bo zgłupialam nie sadzilam ze lekarz w przychodni..kobieta...moze klamac

Gość i co jeszcze kwaaaa
jakas zaklamana sucz z Ciebie piszesz" dzisiaj poszlam do przychodni z bolącym zebem stomatolog załozyla mi plobme wziela 20zl " a potem piszesz ze nie zaq plombe, żebraczko jak cie nie stac na prywatnego dentyste to nie chodź wcale kretynnko jak mozna sie dac tak ponizyc zeby czarny syf zamiast plomb nosic