Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaskaa

ale pupiasto

Polecane posty

Gość smutaskaa

kurde, jestem załamana. nie mam pieniędzy (normalka), rodzice też kasą nie szastają. nie mam nawet za co butów kupić, łażę w wychodzonych już ciuchach, planuję co mi potrzebne i co mam sobie kupić, ale nie mam pieniędzy, żeby to zrealizować. Naprawdę nie wiem, skąd wziąć pieniądze;( przydało by mi się parę groszy, na takie drobne wydatki. wiem, że może inni nie mają co do gara włożyć, ale ja naprawdę chciałabym sobie kupić to, co jest mi potrzebne:( Macie może jakieś pomysły, że zdobyć parę groszy? Podsuńcie parę sprawdzonych:) z góry dziękuję za odp.

Gość ooio
jak fajna jesteś to pod latarnie

Gość smutaskaa
ale nie mam teraz zbytnio czasu, na wakacje pójdę do pracy, bo jestem już pełnoletnia. Chodzi mi o takie pieniądze na szybko.

Gość psychiczna tortura orencz
a nie masz czasu bo co?

Gość smutaskaa
a ile prostytutka bierze za loda?

Gość ooio
chciałem cie sprawdzić jeżeli zrobisz kolesiowi loda tylko po to żeby sobie coś kupić to gratuluje

Gość jestem niewierząca ale
jak nie masz czasu? a weekendy? nie możesz się do jakiejs restauracji czy kawiarni chociażby na zmywak zaciągnąć? nie mów mi, że nie masz czasu, bo sie uczysz czy coś. ze mną pracuje dziewczyna tegoroczna maturzystka. przychodzi na weekendy i jakoś daje radę. no i zawsze jakaś kasa wpadnie.. a jak nie to, to ulotki. wystarczy 2 godziny dziennie.