Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solniczka z pieprzem

moja kolezanka wazy ze 130 kg, jak jej przemowic do rozumu?

Polecane posty

zeby wziela sie za odchudzanie

Gość zamknij jej lodowke na klucz

Gość jerto
MÓW JEJ ŻE JEST TŁUSTĄ OBLEŚNĘ ŚWINIĄ I ŻE RZYGAĆ CI SIĘ CHCE JAK PATRZYSZ NA JEJ SPASIONE CIELSKO I ŻE WIĘCEJ NIGDZIE Z NIĄ NIE WYJDZIESZ BO SIĘ JEJ WSTYDZISZ I PSUJE CI REPUTACJE!!!!!! ALBO POPROSTU ZAPISZ SIĘ Z NIĄ NA AEROBIK ,FITNESS I CODZIENNIE JEŻDZIJCIE NA ROLKACH NO I OCZYWIŚCIE NIE DAWAJ JEJ ŻARCIA!!!!

Gość taka_se_o
otyłość, to trudna sprawa, trzeba delikatnie, ale tez stanowczo. No i potrzebna jest bardzo silna motywacja, szczególnie przy tak ogromnej nadwadze.Powiedz, że od dzisiaj bierzecie sie za poprawe kondycji, kiedy poczuje czyjes wsparcie będzie jej raźniej. Ćwiczcie w domu, zaczynając od prostych rzeczy, byleby sie troche poruszała

zachecalam ją od dawna, mialysmy sie zapisac na basen, chodzic na spacery, a ona kiedy sie do niej nie odezwe to nie ma czasu, wymawia sie ze musi sprzatac, ze pracę do domu zabiera, ze jedzie na zakupy itp, jak mnie zaprasza rozmawiamy o tym, ona sie zarzeka ze je nieduzo, regularnie tylko ma taką slabą przemianę materii, szkoda mi jej ale nic nie skutkuje, a mowic ze jest oblesna nie zamierzam, inni to i tak widzą

Gość wichłacz
a co ciebie ona obchodzi ?

a zostaw ja w spokoju, ona raczej sama zdaje sobie sprawe z problemu, uswiadamiac jej nie musisz, jak sie wezmie, to ja wspieraj, a teraz sobie daruj

Gość to jest jej sprawa na siłe nic
nie zrobisz ale fakt że taka otyłość jest monstrualna ktoś tu pisze że "wygląd jest nieważny" nie bądźcie śmieszni - jaki wygląd? tu już chodzi o życie a nie wygląd 130kg????? to nie prowokacja??? facet jak jest gruby waży setkę. ale kobieta i 130kg???

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no dokladnie.ja sie nie mieszam w sprawy przyjaciolek chyba ze mnie wyraznie poprosza o opinie i pomoc...nie uszczesliwiaj jej na sile.co ci przeszkadza ze ona tyle wazy?chyba ze rzeczywiscie patrzysz tylko na jej wyglad...

Gość Errika
matko co za buraki, nie rozumiecie że tu nie chodzi o żadne patrzenie na jej wyglad czy wstyd ze się z nią pokazuje?? Ona wyrządza krzywdę swojemu zdrowiu i życiu... Myślę ze mogłabyś z nią poważnie i otwarcie ale spokojnie porozmawiac, powiedz ze się o nią zwyczajnie martwisz, moze to ja zmotywuje...

Hym, jesli faktycznie malo je, to koniecznie powinna porobic badania hormonow, bo to moze byc przyczyna otylosci.