Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaakkaa

Czemu?

Polecane posty

Gość aaakkaa

Jak myślicie, czy to że się do mnie przez tydzień nie odzywa facet tzn. że już się nie odezwie czy jak? To było któreś z kolei spotkanie, było miło, itd. A teraz palant milczy. Ja rozumiem, że obowiązki, że praca, ale to chyba jest przesada, nie sądzicie?

sa 2 mozliwosci: 1. albo sie nie odezwie bo gdyby sie mial odezwac to by sie juz dawno odezwal (bo przeciez zalezaloby mu na tej znajomosci) 2. jest zawalony praca ale nie wierze ze nie ma 5 minut na telefon do ciebie a moze czeka az ty sie odezwiesz:) powodzenia:)

Gość aaakkaa
Poprzednim razem odezwał się też po kilku dniach :O Ale teraz bije rekord. Nie czaję o co chodzi, zwłaszcza, że spotkanie było udano, tak przynajmniej mi się wydawało. Wiem, że ma masę pracy i obowiązku w domu, no ale... :O

Gość tedrfddffd
on ma cie w dupie tępa glupia idiotko

Gość aaakkaa
Głupim i tępym to nazwij sam/sama siebie! Fakt, to że się nie odzywa jest zastanawiające, ale z drugiej strony pewien splot wydarzeń i zobowiązań sprawia, że może faktycznie nie ma jak i kiedy.

jezu... a czy tak trudno napisać głupiego smsa z pytaniem \"co słychać, może się spotkamy\" ?????????????????? rozumiem gdyby Cię zbywał, nie miał dla Ciebie czasu a on po prostu milczy bo Ty milczysz... Dlaczego laski nie potrafią wyjść z inicjatywą??!! może mu się znudziło pisanie i proszenie o spotkanie? nie pomyślałaś o tym? zawsze on 1 ma do Ciebie dzwonić i pisać? Ty sprawdzasz jego, on Ciebie. Albo się odezwiesz albo facet Cię oleje. A potem będziesz beczeć, że nie dał znaku życia. Trzeba czasem trochę powalczyć a nie zgrywać księżniczkę...

Podobnie jak mowi złooo... jesli to on caly czas sie do Ciebie odzywal to moze sobie postanowil juz odpuscic. Mysle ze jesli facet sie nie odzywa to najczesciej po prostu nie chce kontaktu.

Może również sprawdza czy Tobie również zależy na spotkaniach bo jak inaczej to sprawdzic niz wyjscie samej z inicjatywy spotkania? przemysl to i sama napisz a jeśli nie chce się spotkac to i zrobi to z uprzejmości to sama wyczujesz to na spotkaniu.