Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

czy afcet który bił i zdradzał,może sie zmienic?

Polecane posty

Gość nie może.........

Gość wwrrr
A teraz sie rozwine nieco, chcialam byc pierwsza po prostu. Tak naprawde, to uwazam, ze, owszem, jest szansa, na tym swiecie wszystko jest mozliwe. Chyba najwieksze prawdopodobienstwo w przypadku paralizu jakiegos. Ale, chocby i byla szansa wieksza niz mysle, nie uwazam, ze byloby warto wlasne zycie poswiecac dla takiego, bo 'a nuz sie zmieni'.

Gość oj tak tak
Tak. Na gorsze!

Gość samba brazilia
ja mysle ze kazdy moze w kazdym momencie cos zrozumiec i sie moze zmienic!!!1 ale to bylo jednorazowe bicie i zdrada????? czy powtarzalo sie to czesto?

Gość kotka222
nie yminis sie, yadnej wadz faceta nie da sie ymienic ani wzelimonowac na trwale niestetz

Gość wwrrr
Ghostrider, da rade, mysle, ze moze 1 na 100. Stanowczo nie warto ryzykowac.

Gość może i sie zmieni
ale ja bym nie ryzykowała...nie stać cie na kogoś lepszego????

prawdziwa milosc to dla was taka kalkulacja--stac cie czy nie stac na cos lepszego?myslalem ze kobitki sa bardziej wrazliwe. ja tak nie potrafie myslec.moje male rude moze i ma wady---ale nie zastanawiam sie czy stac mnie na cos lepszego.bo ja kocham.chujstwo, ale wlasne:D

Gość whitmorka
NIE

Gość wwrrr
Ghost Rider - kiedy kobieta nie chce dostawac po pysku regularnie, to jest kalkulacja? Milosc miloscia, ale zycie sobie spieprzyc, bo 'moze sie zmieni', to glupota.

Gość
szansę daje się RAZ... jeśli po poważnej rozmowie i obietnicy on ponawia błąd to się nie zmieni a wtedy uciekaj, bo jak wybaczysz drugi raz, to będziesz już wybaczać zawsze...

Gość
można dostać stanów lękowych rozstrżsając- co robię źle, za co on mnie każe biciem i nerwicy pt. "gdzie on hjest, co i z kim robi jak nie ma go ze mną" i tak przez kilka/naście/dziesiąt lat? nigdy w życiu! związek jest po to by się wzajemnie wspierać a nie żeby jedno krzywdziło a drugie cierpiało

Gość a najlepsze jest to naiwne
myślenie, że "po ślubier isę zmieni".....dodać, że zmieni się ale na gorsze...

Gość tradycjonalistka
nie licz na zmiany na lepsze!

Gość zmieni się
zmieni, ale po śmierci.

Agniesia, już czytałam jakiś Twój temat, jeśli dobrze pamiętam masz z nim dziecko i wyprowadziłaś się od niego a jemu to na rękę... Zrobisz jak uważasz, ale ja bym odeszła. Podchodzi mi to nie pod miłość, bo jak kochać kogoś, kto miesza Cię z błotem, ale uzależnienie emocjonalne. Ale co ja się będę mądrzyć, sama robię niezłe głupoty :O Mogę polecić wizytę u psychologa, żeby ktoś kompetentny ot tak spojrzał z boku na sprawę, rzucił inne światło, mój związek to uratowało.