Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata1200

jak to możliwe, że po 9-ciu wspólnych latach mój mąż....

Polecane posty

Gość PRT
Ile tu sfrustrowanych dziewczyn, które zazdroszczą autorce prawdziwej miłości i wspaniałego męża.

Gość anette1234
piękne to by było jakby ciebie zapytał co byś zjadła na śniadanie, a uwież mi że tacy męzowie też istnieją:-)

Gość anette1234
do Beata 1200 ale nic straconego, widać że mu na tobie zależy. Teraz to wykorzystaj:-)

Gość
Tylko pogratulować :)

Gość tffyj
ja pierdole ale zawistni debile....

Gość uuutytty
kuy

Gość Pani Kaczorek
aż miło poczytać. Nie chwaląc się, ja mam podobnie po 15 latach małżeństwa.

eh..to tylko pozazdroscic :) Takich facetow to jak na lekarstwo ...niestety aczkolwiek nie wiadomo co ten facet sobie mysli , moze ma w tym jakis cel? Nie no ok nie bede doszukiwala sie niewiadomo czego bo znowu wyjdzie ze uwazam iz caly meski ród to wcielenie zla ;) :P

Gość no to teraz ja
jestesmy razem od 10 lat i moj mnie juz chyba od dawna nie kocha, a to ze jestem ladna slyszalam ostatnio wieki temu. Nie wiem na cholere ze mna jest

A Moim zdaniem gadacie głupoty. Faceci na tym świecie jeszcze tacy istnieją, romantycy, kochani, troskliwi itp. Moi rodzice rzadko kiedy się kłócą a jak już się kłócą to tylko przez ojca alkohol. Ale rzadko. :) Życzę szczęścia :)

Gość mam podobnie.....30
Beata1200 nadal jest we mnie wpatrzony jak w obrazek?? pozdrawiam, mam to samo po 10 latach razem :)

Gość beatko
sklonuj tego swojego męża i odstąp mi jedną sztukę. Proszę :-)

Ludzie!rzadko wchodzę,czytam i pisuję na "uczuciowym".A dziś zwątpiłam w życie kompletnie ;( Dziewczyna chwali męża a tu takie scenariusze.To ja już może złoże papiery rozwodowe i wynajmę adwokata???

zazdroszczę:) też bym kiedyś chciała, by facet tak mnie traktował ..a nie tylko na samym poczatku.. potem sie czlowiek zaangazuje, a facet przestaje byc tym z poczatku...

Gość jjjgngnn
uiui,ui

Gość Beata1200
mój mąż ma dwóch młodszych wolnych braci, więc jeśli któraś chętna to można by Was spiknąć :p bo męża nie oddam :)

Gość htfhnnyt
gfnghjgj

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
takie sa kobiety... One puszczaja przy prawie kazdej nadarzajacej sie okazji, kiedy tylko trafiaja na kogos kto odpowiada ich idealom atrakcyjnosci, akurat maja ochote i nie zostana odrzucone. Na te ich zachowania wyspecjalizowala sie mala grupa lowcow, ktorzy, sami bez sumienia i honoru, przy pomocy pochlebstw, komplementow, pieknych slowek, udawania, celowo negatywnego mowienia o innych mezczyznach i przedstawiania siebie w dobrym swietle, zabiegow z ubieraniem sie, perfumowaniem, zawracaja w glowach prymitywnym, kierowanym hormonami facetkom. Maja czas i wiedze co na nie dziala i wykorzystuja to na swoje potrzeby w sposob bezwzgledny i niesolidarny w stosunku do mezow czy partnerow ich kochanek. Zaliczaja je i daja kopa. Naturalne ze one sie potem tym nie chwala, ale wystarczy dobrze przyjrzec sie ich zachowaniom, pogladom, ocenie mezczyzn zeby odgadnac ktora takie wlasnie miala doswiadczenia. Im ktoras bardzie na mezczyzn psioczy, tym bardziej jest pewne, ze sie puscila, pokretnie tlumaczac ze sie zakochala, i zostala puszczona w trabe. I nagle wszyscy na jakis czas sa be. Z tym ze one w swoim prymitywizmie nie odrozniaja normalnych mezczyzn od zigolakow i obarczaja pierwszych cechami tych drugich. Pewien zabieg myslowy pomaga im trwac i miec dobre samopoczucie: potrafia sobie wmowic ze sie zakochaly w tym innym, bo ich maz, czy partner, nie dawal im tego, czego potrzebowaly (zapomnialy bidulki, ze sie opedzaly kiedy maz chcial je przytulic albo pocalowac, wysmiewaly komplementy, zniechecaly do wszystkiego i ze bardzo czesto bolala je glowa), pomimo ze najczesciej jest zupelnie inaczej. Ze one nie daja tego partnerowi, czego on potrzebuje, jest dla nich bez znaczenia. Powtarzaja sobie tak czesto te ukuta na wlasne potrzeby ideologie, ze zaczynaja same w nia wierzyc. Albo, kiedy juz zdradzily i ponosza tego konsekwencje, czy maja z tego powodu wyrzuty sumienia, mowia sobie ze juz nigdy wiecej (do nastepnego razu) i nagle czuja ze sa bez skazy, tylko dlatego ze tak mysla. I nawet w ankiecie odpowiedza ze nie zdradzaja, fakt ze to zrobily zostal juz skutecznie zatuszowany w kurzej psychice. Ktos kiedys powiedzial, ze mozna przegnac kobiete z burdelu, ale

Gość iui
iuyiyuii