Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet ma pytanie

Co myślicie o rozwódkach

Polecane posty

Gość facet ma pytanie

Co myślicie o rozwódkach wieku 30 lat bez dzieci czy są jeszcze zdolne do normalnego funkcjonowania czyli założenia rodziny od nowa ?

Gość zaraz przyjedie di ciebie
zazdroszcze im ze potrafily soierdolic z trudnego zwiazku

Gość Lepsza rozwodka bez dzieci niz

Gość no i dupa Jasiu *****
gówno, co to kogo obchodzi, zasrańcu

Gość to złe kobiety
już komuś zmarnowały życie.

Gość 1231231234
ale podejscie to szok, ja jestem młoda rozwódka, uciekłam od meza który traktował mnie jak worek treningowy to niby jestem teraz złym czlowiekiem ze od niego odeszłam??!! kazdy zasługuje na szczescie

Gość 1231231234
prawda a nie prowokacja

Gość
spierdalać z rozwódkami :D

Gość rozwódki mają popapraną
psychikę.Trudno z taką być,a jeśli do tego dochodzi dziecko z poprzedniego związku to już lepiej szukać wolnego kaszalota niż uganiać sie za atrakcyjną rozwódką.

Gość 1231231234
aha no dzieki za wspaniała perspektywę dalszego zycia:(

Gość rozwódka jest głupia
bo albo nierozważnie wybrała albo ma spieprzony charakter i facet nie mógł z nią wytrzymać i kopnął w dupę.

Gość 1231231234
jasne a jakim prawe on reke na kogos podnosi, na kobiete-zwykłe bydle nic pozatym na dodatek w obecnosci dzieci

Gość rozwódka jest głupia
123- należych do tych, które źle wybrały, a moze i coś więcej, nie znamy szczegółów.

Gość
Sami jest wyjątkiem 🌻

Gość facet ma pytanie
część nich szuka raczej przelotnych znajomości inaczej mówiąc brakuje im sexu i nie są zdolne do normalnego funkcjonowania, zresztą każdy facet taką wykorzysta i sobie pomyśli swoje

Gość facet ma pytanie
nie dawno dałem takiej szanse ale ta tylko o jednym więc ten gatunek mnie nie interesuje ja pasuje

Gość ezotop
i dobrze żeś zrobił kolego:-)

Gość rozwoooodka
a co to ma znaczyć, że ty dałeś szanse? a może to ona dała tobie szanse na super seks - bo doskonale wie, że wy kretyni tylko o tym myślicie a jak zabraknie w domu bo baba nie może to szukacie sobie na boku!

Nie oburzajcie sie na Niego On chciał związku ona seksu nie dogadali sie i tyle. Teraz znajdzie sobie wolną kobietę która oczekuje tego samego i bedą zyć długo szczęśliwie aż do.....rozwodu:P;)

Gość rozwoooodka
hahahahaha - masz rację Sami ;)

Gość facet ma pytanie
Super sex z tanią dziwką .Dzięki

Gość rozwooodka
jestem rozwódką, bo ktoś mnie zdradzał, mam zaledwie 27 lat, kopnęłam w d++++pkę zdadzacza a mogę również i ciebie autorze tego topiku kopnąć nie każda panna jest złotem a rozwódka błotem są bardzo młode, atrakcyjne, normalne rozwódki a także beznadziejne panny w zyciu nie ma nic czarno-białeg, życie jest bardziej skomplikowane ktoś moze sie bać rozwiedzionej i przeoczyć w ten sposób kogos bardzo wartosciowego, lepiej poznac osobą dokładnie a nie sugerować sie metkam, etykietami- rozwódka, panna z dzieckiem, ip po co te okreslenia kazda kobieta jest INNA

Gość facet ma pytanie
Do autorki "rozwooodka" w zupełności się z Tobą zgadzałem do zeszłego czwartku ale tak nie jest jak to opisujesz , mamą już trochę doświadczenia z dziewczynami po rozwodzie wieku + - 30lat i niestety im zawsze chodzi o sex a nie o uczucie.Poznałem niedawno taką ale okazało się ,że kłamie i pewnie dlatego facet spakował się i wyszedł ona przedstawiła inną wersję no a teraz jest po kilku nie udanych związkach i szuka tylko przyjemności jaką daje sex ale raczej nigdy nie zdecyduje się na związek z facetem prędzej jakiegoś wykorzysta by był dawcą nasienia bo jej marzeniem jest posiadanie dziecka no albo zostanie zawodową nimfomanką.Oczywiście faceci skorzystają dlaczego nie ale co sobie o niej pomyślą to już tu nie będę pisał.