Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet ma pytanie

Co myślicie o rozwódkach

Polecane posty

Gość wit. b complex
jestem baaaaaardzo zła bo wybrałam dziecko zamiast aborcji, ponieważ dziecko przeszkadzałby w karierze mojego byłego i oczywiście w mojej karierze. Drugim argumentem były finanse, ponieważ jak uważał dziecko kosztuje majątek i nie będzie mógł już tyle razy w roku wyjeżdżać na wakacje tylko góra dwa razy. Ale ja jestem z tego jeszcze gorszego gatunku, bo do slubu u nas nie doszło, nie wyszłabym za takiego za mąż i teraz jestem panną z dzieckiem ( dzięki ci Panie za to, że nie ma takiego pustaka w moim życiu)

Gość rozwiedziona Ania 30
też jestem po rozwodzie, już od 4 lat od tego czasu nie mogę ułożyć sobie zycia, szukam milości, chcę mieć rodzinę, dziecko, ale mężczyzni myśląc ze jestem rozwiedziona myslą, ze chce tylko sexu, a ja chce miec normalną rodzinę rozwiodlam się, bo mąz mial kochankę i bil mnie... ale ja juz wszystko odragowalam, jestem wesola dziewczyną, zmienilam pracę i życie, alę odpowiedniego mężczyzny brak:(

Gość facet ma pytanie
Do " rozwiedzona Ania 30" ale pewnie jak cię rzucił to na początku szukałaś sexu bez zobowiązań, ja miałem pecha albo nie ;-),że trafiłem na fazę odreagowywania w sexie.

Gość jestem rozwódką
bronię rozwódki, też jestem po rozwodzie ale powodem była zdrada męza czy jak ktoś mnie zdradzał to znaczy, że mam z nim byc do końca życia? I kolejne pytanie? czy po rozwodzie nie mamy prawa do szczęścia, my kobiety zdradzone? Czy mamy męzczyznom służyć tylko do sexu? To bez sensu, jesteśmy normlanymi kobietami, czułymi, i potrafiacymi kochać!

Gość rozwiedziona Ania 30
fajnie by bylo gdybyś czytał ze zrozumieniem, przecież napisalam, ze sie rozwiodlam, a nie ze mnie zucil... nie spotykalam sie nigdy dla sex to nie nasza "rozwódek" wina ze twoja kobieta kopneła Cię w dupę, więc nie musisz obrażac innych dziewczyn:O widocznie nie pasowales jej....:P

Gość facet ma pytanie
Do autorki "jestem rozwódką" widzisz ja spotkałem niedawno dziewczynę po rozwodzie , która mi się spodobała i nie chciałem jej wykorzystać do sexu to wiesz co zrobiła podziękowała mi , ona szukała , szuka i będzie szukać niezobowiązującego sexu , bo nie chce się od razu angażować bo była w kilu innych związkach po rozwodzie i dostała w dupę a teraz szkoda mówić ...

Gość jestem rozwódką
po prostu ta kobieta nie potrafi się zaangażować, została skrzywdzona i boi się miłości, woli tylko przygody a Ty byłes jedną z nich, szkoda ciebie i jej, Ty szukaj innych, o tamtej zapomnij a ona powinna się zastanowić czy chce zwiazku czy nie, no i powinna być szczera z tobą o od razu powiedzieć a nie po czasie jak już do czegos doszło, tak szczerze myśle o tym

Gość facet ma pytanie
Ale,życie to jedno wielkie ryzyko raz się wygrywa raz się przegrywa , czemu od razu wyszła założenia ,że ja czy inny mężczyzna ją skrzywdzi nie daje sobie szansy na normalne życie albo przynajmniej na spróbowanie jeszcze raz .

Skoro pare razy dostała w tyłek to na razie nie jest gotowa na związek. Nie uwierzyła Ci ze mozesz daj jej więcej niz tylko seks.I co najwazniejsze była z Tobą uczciwa,bo od razu sie określiła.

Gość reninka
Witam, Ja jestem od prawie roku rozwódka. Powodem rozwodu była zdrada mojego ex i parę innych rzeczy. Ale nie o tym. Jestem atrakcyjna kobietą i mam powodzenie u facetów tyle ,ze oni szukaja tylko sexu ze mną. Bulwersuje mnie to poniewaz nie liczy sie wyglad tylko to kim sie jest. Doszlam do wniosku ze nie warto mowić ,ze się jest po rozwodzie bo to tylko szkodzi a nie pomaga. Im pozniej sie dana osoba dowie tym lepiej.Faktem jest ze teraz jestem ostrozniejsz w podchodzeniu do mezczyn i patrze na nich z gory ale sami sobie na to zasługuja widzac w koietach tylko sex.

Faceci myślą, że kobietom tylko o sex chodzi o zgrozo :O A kobiety to samo myślą o facetach :O Jestem rozwódką w dodatku z dzieckiem i nie mam ochoty na przygodny sex, albo na co gorsze kochanka. Czasem jest bardzo ciężko, ale trzeba umieć się pogodzić ze swoją samotnością. Dostałam od życia porządnie po dupie i musiałabym bardzo kochać, żeby myśleć o spotykaniu się. Osobiście mam dosyć komplikacji życiowych i łez wylanych z powodu facetów.

Gość starszawaaaa
Bo bierzecie ślub-a potem sie pieprzy....e z kim popadnie,zdradzacie! Szczeniaki,pajace!

Gość rozwódka bardzo fajna
bronie wszystkich rozwiedzionych kobiet, sama jestem po rozwodzie, rozwód był nie z mojej winy, maż mnie zostawił dla innej, przezyłam upokorzenie i ból, takie kobiety zdradzane jak ja miały kiedys odwagę zostawic zdradzacza, potem uporały się z bólem, samotnością, jestesmy czesto silnymi kobietami, bardzo wartosciowymi, i dojrzali i mądrzy mężczyźni to zauważą i docenią a przede wszystkim zadadza sobie trud aby nas poznać niedojrzali i niemądrzy jak sie dowiedza o rozwodzie uciekną i odpuszczą rozwiedzione, głowa do góry, wiadomo że wielu męzczyzn bedzie próbowac nas wykorzystac na sex ale nie dajmy się, dajmy jednak szanse tym wartosciowym męzczyznom, którzy nas pokochają bo jestesmy tego warte ipamietajcie na jednym męzczyźnie swiat się nie kończy a po burzy przychodzi słońce, każda kiedys znajdzie swoje szczęście ja czekam sobie cierpliwie na mojego mężczyzne, wiem że go spotkam i będzie mnie kochał i szanował, tego wam życzę rozwód to przykre doswiadczenie ale nie skresla nas wcale, wrecz przeciwnie dla wielu kobiet to druga szansa od losu na miłość, i udany zwiazek

Gość k2008
wiekszośc osob ktora wypowiada sie na tym forum nie ma pojecia tak naprawde o zyciu!!! Za dużo oglądacie chyba filmow romantycznych i w głowach wam sie przewraca!! nieststy życie to nie bajka i w dzisiejszych czasach co trzecie małżeństwo kończy sie rozwodem i czy ci wszyscy ludzi maja byc juz do konca zycia sami??

Gość mig
O ładnych, sympatycznych rozwódkach myślimy bardzo dobrze.

rozwódki ? Długo się broniłem przed zalotami takiej bo widziałem jaki jest tego finał. Jednak zaryzykowałem,i co ? Potwierdziły się moje obawy zależy im tylko na przelotnych związkach opartych na nieustannych podróżach i sexsie zero zaangażowania w związek nie mają celu w życiu ani żadnej pasji. Cechuje je nieobliczalne zachowanie trudne do przewidzenia.Większość z nich ma popapraną psychikę.

Gość sliweczka...
Co myśleć o rozwódkach........to samo co o rozwodnikach :P

Gość z rozwódkami jest tak
że jeśli czegoś doświadczyły i doprowadziło to do rozpadu zwiazku to juz nie chcą tego doznawać raz jeszcze, owszem - mają większe wymagania co do partnera bo już jednago niedojdę mają za sobą, a jeśli Ty trafiałes na same seksualistki to najwyraźniej to był ten odsetek które się zwyczajnie puszczają albo szukają utwierdzenia poczucia własnej wartości jako kobieta. A może Ty przyciągasz tylko takie i takimi się interesujesz..

Gość Wagner
Co myślę? a co wiem. Wiem jak mężczyźni traktują rozwódki. Wiem co o nich myślą - szkoda was kobitki, szkoda ale taka jest natura męska. Jeśli zostawiłas męża zostawisz i następnego gościa w trudnej chwili, jeśli on Cię zostawił widać podniosłaś temperaturę w związku nie do zniesienia.