Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cyniczna lalunia

Cyniczne mamusie - pol zartem pol serio - ZAPRASZAM!!!

Polecane posty

no na początku było jedne a w 5 miesiącu lekarz dojrzał drugie - nie wiem czy wczesniej nie mial okularow na kazdej wizycie sie go pytam teraz czy cos tam jeszcze nie widzi ale mowi ze nie tak ze chyba tylko 2

Gość no to ja na pewno
cyniczna ja też nie znoszę tego stanu:P

Gość bedziesz miała bliźniaki
no to gratuluję:)

ja sie przyłacze do was laski - chociaż w ciazy nie jestem - alleluja:) mam 2 synów - rodziłam przez sn - takie czasy:) ale nie karmiłam piersią - bo nie chciałam, po porodzie od razu dietka ( za pierwszym i drugim razem), wróclilam do formy bardzo szybko..kocham swoje skarby - i nie jestem egoistką , matką polką tez nie- nie tan materiał!! w kazdym razie żałuje , ze nie znalazłam takiego topiku wtedy..pamietam jak wszystkie mamy mnie atakowały bo nie karmiłam , bo jarałam , bo to bo tamto:D wszystko teraz jest takie zajebiście wyidealizowane - kult cyca , bólu i histerii przy porodzie, umeczona , zbolała, nie wyspana matka polka - to nie ja:) i wy tez nie z tego co widze:)

Gość i co mam czuć wyrzuty
sumienia z tego powodu, ze nie jestem cierpiąca matką Polką? a nigdy w życiu! :D

wogle nie rozumie ideologi ze by byc prawdziwa matka trzeba urodzic w bolach zeby poczuc jak to jest, ze cc to nie jest porod, to jest chore rodzi sie nowe zycie a w jaki sposob to mi dynda, ale ciagle tylko slysze ze nie bede dobra matka bo nie poczuje bolu cholera mnie od takich moralow chwyta neapolitana max witaj!

Gość i jako wyrodna matka
nie pochwalę sie moim dzieckiem na naszej klasie! ani jednego zdjęcia!:p:classic_cool:

Gość cyniczna olewaj to
one by chciały wszystkich ustawiać według własnego schemtau, każdy kto wybiega poza niego jest egoistyczny, wyrodny itp. bla bla bla bla......😴

tak samo jak u dentysty możeż zdecydować czy chcesz znieczulenie czy nie tak samo masz prwo decydować o porodzie a i jeszcze jedno : gdyby męzczyźni mogli rodzic aborcja była by legalna:) a na marginesie jestem tolerancyjną dziołchą - nie kpię z kobiet , które wybrały sobie taka czy inną rolę - ale do szału doprowadza mnie to , ze jak napiszesz o swoich odmiennych poglądach to sypia się baty , jeden za drugim, taaaaaaaaak ty jestes zła, złoooooooo, kląąąąąąątwa:):) ide zajarac laski:)

Gość tutaj to cię wyzwą
od wyrodnych matek, alkoholiczek i nie wiadomo czego jeszcze za ŁYK (!!!) alkoholu!!!!!!!! wiedziałam, ze kafe skupia skrajne przypadki.:p

Gość dobey temat.............
dobry temat a co do bycia w ciąży to też tego nienawidze ciągłe wymioty ból plecow sikanie co kilka minut i do tego praca oczywiscie jeszcze nie urodziłama juz jestem wyrodna matka bo pracuje w 9 miesiacu mam zamiar isc na maciezynski tydzien przed terminem porodu ..... a powinnam lezec w domu i dac dziecku odpoczac , bo przeciez sie męczy jak ja pracuje piersia chce karmic ale nie za długo okolo 4 miesiecy i oczywiscie po macierzynskim wracam do pracy na pełny etat juz tak ustalilismy z mezem ze on zmienia zmiane i dzieciaczkiem bedziemy sie zajmowac na zmiane

Gość to co dla dziecka najlepsze
i najbardziej wartościowe to szczęśliwa, zadowolona z życia (swojego!!!! a nie dziecka) matka. a nie umęczona, zrzędząca, zaniedbana, sfrustrowana i cierpiętniczo nastawiona do macierzyństwa "poświecająca się" matka polka. także cyniczne mamusie - mnie się wasze podejście do życia bardzo podoba. Tylko te kwoki was zadziobią.

No to dołączam się do Was. Klon ma już pól roku i od samego początku nie był karmiony cycem. Nie potępiam tych wszystkich mamusiek, ale nie zmienia to faktu że ciężko mi się z nimi dogadać. Mój syn jest oczywiście cudowny itd., ale czasem działa mi na układ nerwowy, chociaż jest bardzo mało wymagającym dzieckiem i wcale to nie znaczy że go nie kocham. Oczywiście staram się nie mówić głośno o swoich nerwach bo chyba by mnie ukrzyżowały

Gość Marta1979....
Fajny topik :) Podoba mi sie :P