Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire

Piękny dzień za oknem, wszyscy tacy szczęśliwi...a mnie dopada CHANDRA!!!

Polecane posty

Czy ktoś tez tak ma, że w ten dzisiejszy piękny słoneczny dzień ma spleen totalny? Jak tak to zapraszam do pogawędki...

Gość halo halo hej
zajrzyj na tlen email on line

Gość piekne zycie
total normal, nawet sie gadac nie chce:O

Gość halo halo hej
napisalam na tlen do ciebie ale widze ze cie nie interesuje znikam 🖐️

hej ho na ten adres tlenowy na kafe co mam podany jest lipny;) wiec nie doszedł ten mail...

ja miałam wczoraj, dziś mi dobrze, ale pewnie do czasu aż noc przyjdzie

Gość halo halo hej
nie email a tlen online :O niewazne

halo nie kumam tego tlen online??? mam włąxczonego normalnego tlena - jak chcesz coś przekazać to pisz na forum;) a co do tych których boli serce zapraszam z przyjemnością... aby całkowicie się nie zatracić trzeba czasem się posmucić... a noc będę miał bez chandry i cierpienia - najpierw wieczorne ćwiczenia potem ciepły prysznic i na dobranoc film;)

lost in you - nie Ty jedna masz doła, ja też mam, ciężko jest żyć obok kogoś kogo się kocha a ten ktoś i tak ma Cię w dupie... Boże czemu ja ją muszę widywać:(

To okropne, że jest tak pięknie na dworze, a mi się na wet uśmiechać nie chce. Najgorsze, że prawdopodobnie mam tylko problem urojony. Też tak macie, że jak Wam intuicja podpowie jakąś pierdołę, to potem się przejmujecie?

Boże czemu ja ją muszę widywać to jest najgorsze ja na szcescie mialam na tyle sily i odwagi ( sama nie wiem skad) ze rzucilam prace i wrocilam do domku i siedze sobie na bezrobociu:P ale przynajmniej nie widuje pana T z jego nowa cizia mizia:D

Vampire - samo życie, może czas uleczy Twoje rany, tylko tyle mogę Ci powiedzieć, a to i tak Cię nie pocieszy.

pinesa ja tez sam w domu jestem, kumple z bratem wyrąbali na podryw i już miejsca w aucie nie było dla mnie... siedze w pokoju a przez okno przebija sie pomarańcz popułodniowego słońca... pokój skompany w barwie pomarańczy...

czas nie leczy ran przyzwyczaja tylko do bolu 😭 a moj braciszek pojechal do swojej laski ..i chate mam wolna i spokoj:P...pozniej kolezanka przyjdzie na ploty hehe

no mi szkoda żucić szkołę... choć dzis olałem zajęcia ale i tak ją widziałem...ehhh kto pali to zapraszam na papierosa... lost in you --->niom pocieszyć mozemy sie tylko my sami, chciałbym kogoś znaleźć kto wyciagnął by mnie z tego bagna i pozwoliłby mi sie zakochać i odwzajemniłby to uczucie, to chyba jedyne lekarstwo na moją chandrę...

V-bo Ty musisz zmienić myślenie w głowie jest wszystko. Musisz inaczej o niej myslec.:P wiem banalne:P

wiesz mi sie wydaje ze nikt Cie nie wyciagnie sam musisz to zrobic ale to moje zdanie ja nie pale nie pije i juz jestem po studiach wiec szkoly nie mam:) a Ty gdzie sie uczysz?