Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire

Piękny dzień za oknem, wszyscy tacy szczęśliwi...a mnie dopada CHANDRA!!!

Polecane posty

Gość falszywa_ksiezniczka
Brzydula - dobre rady :) Chociaż, nawiasem mówiąc ;) ja rozumiem V. bo sama za dużo analizuję. Już nawet nie wspomnę o związkach, ale ogólnie..takie wieczne gdybanie, zastanawianie się itd dobija mnie,. Co gorsze, wchodzi w nawyk i ja np. nie umiem się tego oduczyć. Ciągłe rozmyślanie, częste dołowanie się i szukanie dziury w całym. Chore, ale prawdziwe :(.

dokładnie to widywanie jest najgorsze i wcale nie dla niej bo ona ma na to wyjebane, ale dla mnie to widywanie jest takie jakby mi kazali walczyć o stalingrad w 1942

Ja wiem,ze komus dobrze doradzac jak sie w czyms nie tkwi Z drugiej strony ktos z boku trzezwo ocenia sytuacje

i co anjgorsze w tej abjce nie ma złych bohaterów, każdy chce być szczęsliwy - ona nie była i miała prawo odejść, a ja uporczywie widziałem swoje szczęscie w byciu obok niej...

dziękuję za wszystkie komentarze - za to ze okazujecie wsparcie a wsparcia mi najbardziej potrzeba - Ci co walczyli pod tym pieprzonym stalingradem dobzre wiedzą czym jest wsparcie...mam nadzieję ze nie odważę się więcej przed nią poniżąć... chciałbym odkryć złoty lek na szybkie zapomienie

vampire do milosci trzeba dwojga:) wiem co mowie:) nie mozna byc z kims z litosci.Na pewno bys tak nie chcial

to racja - zresztą kilka raze mojej ex jak byliśmy w zwiąku to zarzuciłem, że jest ze mna z litości - wtedy sie tego wypieraął ale pewnie kłamała, tak jak z tym ze kocha w ostatniej fazie związku - potem mi powiedziała ze już długo wcześniej mnie nie kochała

Gość deko..
V - nie powinienes już tego rozpamiętywać - odpychaj od siebie te myśli.

Ano... racja na wieczór mam zaplanowany film to się na nim skupię a nie myśleniu o dyrdymałach...

Miłego seansu zatem :-)

dziękuję wszystkim za rady i wysłuchanie ględzenia 24 letniego faceta - miłego wieczoru i spokojnej nocy życzę wszystkim i do "napisania"

ja póki co jestem. nawet ochoty na film nie mam :(

Chętnie, bo nie może tak być, jak jest :)

Gość deko..
ja mam dziś cały dzień ochote na coś.

ja? staram się...ostatnio nawet pochwalona zostałam :) a w sumie nic specjalnego nie zrobiłam :) moje ostatnie dania: pieczone kuleczki ziemniaczane (ale takie mrożone), kotleciki z kurczaka, mizzeria, sałata z pomidorem oliwkami itd. i obiad gotowy :D Albo młode ziemniaki przypieczone i kotleciki.. Nie robię może jakichś specjalnie wyszukanych potraw, ale staram się, by było przyprawione, dobre i wyglądało bajecznie na talerzy - listki bazylii, koperek itd. A Wy? :)

Może masz ochotę ma małże w winie z czosnkiem i chlebkiem albo makaronem ? ;) albo na pyszne grzaneczki z serem i pomidorkiem? :) albo kawałek czekolady :D

Ja też się zastanawiam nad wyjściem z domu, ale ...... chyba jednak kolejny weekend znowu spędzę sam :(