Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piegusek 2009

odmówił mi sexu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość piegusek 2009

ostanio przebylam 1 klotnie z moim chlopakiem. wyszlo tak ze praktycznie 2 dni sie ni odzywalismuy do siebie. pogodzilismy sie - on wyszedl z inicjatywa. powiedzial ze czasem 2 dni potrzeba by tak naprawde uswiadomoic sobie kim ludzie sa dla siebie i ile tak na prawde dla siebie znacza. powiedzial ze po tych 2 dniach, dotarlo do niego, jak duzo dla niego znacze. nie wiem, moze to kit, ale przyjelam to do wiaodmosci, to co powiedział. wczoraj przyszedl do mnie(po klotni mienelo 1.5dnia) no i poszlismy na spacer, zrobilismy pozniej jedzenie, posiedzielismy na balkonie i polozylismy sie poodpoczywac. no i calowalismy sie, i mysllam ze bedzie sex, wiec spytalam ze ma prezerwatywy, owiedzial ze nie ma, co ja na to to idz do apteki a on ze nie. pytam czemu? a on powiedzial ze ma blokade, ze bylismy pokloceni, nie odzywalismy sie do siebie,i tak nie powinno byc ze od razu sex. powiedzial ze to kwestia paru dni, ale on po porstu nie moze, ze za duzo dla niego znacze nosz myslalam ze go strzele w leb. po klotniach zawsze jest najlpeszy sex, taki z pozadaniem, mmm....najlpeszy! a on nei chcial:|

Gość choholudek
BRAWA DLA CHŁOPA !!!!!!!!!!!!! ;D GOŚCIU MASZ U MNIE PLUSA :D JEDYNY FACET Z JAJAMI :]

Gość wiesz piegusku
pewnie tez by mi było przykro ale powiedzmy sobie szczerze faceci to nie są maszyny do seksu jak się to powszechnie uważa... teraz nie rób nic czekaj na jego krok...

to przykre że uważasz faceta za maszynę do seksu bo akurat Tobie się zachciało a nie możesz przyjąć że on też czuje i może nie mieć ochoty,tym bardziej po kłótni...i zamiast dać mu czas-o czym mówi jasno,to jesteś oburzona że miał czelność Ci odmówić!!...myślę że poczuł się sterowany a Ty nie wykazałaś taktu w tej sytuacji-więcej wyczucia radzę

Gość Twarda kobietka
Gratuluje Ci takiego faceta :-) Nie masz co się denerwować, bo wygląda na to, że to Tobie tylko na seksie zależy... Normalnie Ci go zazdroszcze :-) Inny to by Cię przeprosił po to by Cie do łóżka zaciągnąć

Gość beavissimooo
prawdziwy facet, a nie jakaś imitacja gratulacje!!!! oby takich więcej :P

Gość super facio
Podziwiam kolesia, dla mnie to chodzący ideał gratulacje dla niego

Gość hjklll
popieram przedmówczynie - widać, że mu na tobie zależy :classic_cool:

Gość piegusek 2009
nie zrobilam mu awantury, spytal czy sie gniewam, powiedzialam ze nie, ale ze szoku doznalam.a on powiedzial czy nigdy zaden facet nie odmowil ci sexu? po czym od razu przeporsil, bo wie ze nie lubie rozmawiac o przeszlosci. ja tez zauwazylam ze mu zalezy ale nei ze mi odmowil, tylko ze po 1 pierwszy sie odezwal po klotni mimo ze przez telefon nie chcial rozmawiac, wyszedl z zalozenia ze "zadnych rozmow, musi mi samo przejsc" , no i po 2, powiedzial co powiedzial, ze docenia mnie. i jeszcze jak powiedzial ze dzis nie, to powiedzial "widzialem ze jeszcze wrogo na mnie prztrzylas, i bylas zla jak sie zobaczylismy" no to byla prawda

Gość hjklll
a ile macie lat, moi drodzy?:P