Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypada czy nie

mam dziecko i jestem zalamana

Polecane posty

Nie spie, bo w sumie pracuje. I tak mi sie nie chce, ze ciagle zagladam na forum- wlasciwie w ostatnim czasie tylko na ten topik. Pewnie to znasz- jak masz cos zrobic, to odwlekasz to w nieskonczonosc. No ale mi sie jakos udalo przebrnac przez ta cholerna prace, wiec ide spac z czystnym sumieniem.

Gość wypada czy nie
tak znam to:) papa

Gość tyty4656
ja z kolei gdybym miala miec jedno dziecko bardzo cchiaalbym chlopca, a najlepiej 2 chlopcow i dzieczynke

Gość tyty4656
może nie chcesz chłopca bo nie znasz fajncyh mezczyzn ? ja znam kilku fajncyhc chlopakow i dlatego chcialabym wychowac takiego fajnego synka

Gość zapominalskaaaa
ja bym chciala synka ;) jakbym mogla wybierac to chłopiec ;)

Gość jhdbfk
NIE KOCHASZ-ODDAJ DO ADOPCJI BO TO TYLKO KWESTIA CZASU I SKRZYWDZISZ TEGO CHŁOPCZYKA

Gość jhdbfk
A CZYM-BRAKIEM MIŁOŚCI KTÓREJ NIE MASZ DO NIEGO A ZA CO-ZA PŁEĆ MYŚLĘ ŻE ON ZASŁUGUJE NA TO ŻEBY BYĆ KOCHANYM PAMIĘTAJ ŻE JUŻ MALUTKIE DZIECI WYCZUWAJĄ EMOCJE WIĘC NIE OSZUKASZ GO ODDAJ LUDZIOM KTÓRZY GO POKOCHAJĄ

Gość niestetyyyy
to nie jest prowokacja , bo jakis miesiac temu byl identczny temat. To ta sama kobieta... Ta sama historia. Wychodzi na to, ze musisz cos z tym zrobic, bo Ci tak ot co nie przejdzie ;/ Wtedy Ci pisali ZEBYS SIE CIESZYLA ZE DZIECKO MASZ ZDROWE!!!! Ale widze, ze nie dotarlo ;(

Gość lalaallalalalaallalalalalalala
tak masz racje niestety.to ta sama osoba i wtedy wiele osob takze ja napisalo jej zeby cieszyla sie ze ma zdrowe dziecko...nie rozumiem jak mozna chciec abo chlopca albo dziewczynke.dziecko to dziecko i trzeba kochac je bez wzgledu na plec.smutne ze nie kazdy tak potrafi.