Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamsieanjisaw

gdzie na wakacje??

Polecane posty

Gość pytamsieanjisaw

Witam was wszystkie kochane serdecznie zwracam sie do was z prosba o porade .To beda moje i Tż drugie wakacje w moim zyciu za granicą ,rok temu w lipcu bylismy w Egipcie (Hurghada) bylismy bardzo zadowoleni ,bardzo podobaly nam sie krajobrazy pustynne i ogolnie cala atmosfera.W tym roku rowniez planujemy wybyc w podroz i rowniez w lipcu ,wiec najwyzszy czas zabrac sie za wybieranie miejsca oraz odpowiedniego hotelu. Bierzemy pod uwage 4 miejsca: -Tunezja -Maroko -Majorka -Teneryfa ja tunezji sie troche obawiam bo naczytalam sie ze jest tam strasznie brudno i nie ma ekskluzywnych hoteli. Natomiast w maroku i teneryfie boje sie ,ze woda bo to juz wkoncu otwarty ocean bedzie za zimna (albo srednia) na dluzsze kapiele -moze ktos sie orientuje jaka jest tam temp.wody w lipcu? Natmoiast Majorka nie pasuje zbytnio mojemu Tż bo uwaza ze za blisko ,ze to Europa hehe teneryfa tez lezy w europie ale to juz mu nie przeszkadza . Kochan prosze poradzcie gdzie najlepiej sie wybrac zeby bylo pieknie ,goraco ,ciepla woda i piekny hotel ( hotel na prawde ma byc wypasiony nawet do 4 tys za osobe) Bede bardzo bardzo wdzieczna

Gość lubiąca zabawe
ja zdecydowanie wybrałabym Majorke lub Teneryfe ;D najlepsze imprezy, a ja poimprezować lubię :classic_cool: udanych wakacji :)

A ja wybrałabym Teneryfę lub Maroko, z naciskiem na to pierwsze... A swoją drogą zazdroszczę takich wakacji... :) sama chciałabym pojechać w jedno z tych miejsc z ukochaną osobą.. ale na razie to nie możliwe... szkoła, brak kasy.. ech.. może kiedyś... W każdym razie życzę udanych wakacji :)

Tunezję sobie odpuść bo się zawiedziesz. Zresztą na nią szkoda tyle kasy. A dobre hotele w Tunezji są np. w Mahdii (Thalassa hotel np.) Maroko na pewno znajdziesz jakies wypasione hotele. o Majorce i Tene sie nie wypowiem bo nie byłam. ...ale polecę Tobie jeszcze Turcję. Lususowych hoeli jest tam mnóstwo. W samej Antalii, Belek, Kemer i okolicach, Alanii i okolicach.