Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romek78

taka jest prawda

Polecane posty

Gość romek78

powiem wam prawdę odnośnie urody kobiet. Tak na prawdę piękne mogą być tylko puszyste brunetki. Blondynki w 99% są brzydkie. Czasem zdarza się jakaś ładna ale to baaardzo rzadko. Drobne blondynki bardziej przypominają dzieci dlatego kręcą tylko pedofilów taka prawda. Tak naparwdę uważam (i wszyscy pozostali faceci uważają w głebi duszy) ,że ,,filigranowe blondyneczki" nie powinny się z nikim wiązać bo są wyrośnietymi dziećmi. I nie da się z tym nic zrobić dlatego im współczuje... Bo jak przefarbują się na ciemno ze swoją karnacją będą wyglądaly jak czarownice. Drobne blondynki to nie kobiety w sumie

Jako nie-tyle-puszysta-co-nie-za-chuda brunetka skomentuje to tak: bzdury chlopie gadasz :D

Gość romek78
po dłuższym zastanowieniu i tak doszedłem do wniosku ,że lubię żylaste kabany moich nigeryjskich przyjaciół :classic_cool:

Gość romek78
poza tym to dzieci najczęściej mają blond włosy więc co jest nie tak jak ma je ,,dorosła kobieta". Tak samo jest z drobna sylwetką. Kobieta powinna być puszysta ,a nawet gruba bo naturalnie powinna mieć więcej tkanki tłuszczowej od facetów. Poza tym gen jasnych włosów jest recesywany i zanika. To chyba o czymś świadczy?

Gość madziattt
a szczupła brunetka :D ?

Ja osobiście jestem brunetką, ale wcale nie uważam jak ty. Znam dwie, jak to określiłeś, ,,filigranowe blondyneczki\", i obydwie są bardzo ładne :o Więc nie wymyślaj takich bredni .. zresztą o gustach się nie dyskutuje...

Gość romek78
Bo blondynki tak naprawdę nie pociagaja mężczyzn tylko wzbudzają w nich uczucia macieżyńskie (podświadomie oczywicie). A seksią się z niby bo tak by wypadało..