Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no właśnie po co

Po co przystojnemu wolnemu facetowi starsza rozwódka z dzieckiem?

Polecane posty

Gość nikt27
Dla młodej za stary dla starej za głupi

Gość Abdulka Gulka
Tez znam taka sytacje on 20 - parolatek ona 40, syn 12 letni. Tylko przypuszzam zew tym przypadku jest tak: On jako nastolatek wychowany bez, z matka i babka swietne relacje, nie lubi dzieci. Wiec starsza mu podpasowala bo jest prawie w wieku matki, synek duzy nie wrzeszczy i pieluch nie zmieniac mu trzeba - ciekawe czy swoje beda mieli - watpie. Ona od 6 lat rozwodka mysle ze szukala odpowiedniego kandydata. Cuz wspolaczuje mu bo sobie wziol matke ktora go bedzie temperowac jak wlasna a nie partnerke ;p Hehehee

Gość membrankaa
moze jest bezplodny i woli babke z dzieckiem?

Gość xcfvgbh
jakim kurwa dzieckiem to dziecko to juz dorosla osoba patafianie

Gość Abdulka Gulka
mysle że jest pojebany niestety i predzej czy pozniej zrozumie ze to bezsensu. :)

Gość 1209ola
egoistyczna cwaniara owinęła go sobie wokół palca dla wygody (kasy) -on bez dzieci -ona mu nie da, ślub kościelny ona miała on mieć nie będzie. On zakochany ona raczej wątpię. Ja będąc kawalerem bez zobowiązań i przeszłości nigdy bym na taką kobietę uwagi nie zwróciła...

Gość gość
Wredne zazdrosne babska na forum..a Ty myslisz ze Jego ktos zmusza do tego związku?ze czarownica rozwódka rzuciła na bezwolnego biedaka urok?wyobraz sobie ze znam rozwódki z dziecmi które związały sie z wolnymi facetami i znam takie sfrustrowane stare panny jak Ty jęczące przy byle okazji jakie to One wartosciowe i do rany przyłóż utyskujące na te rozwódki ze są z tymi gosciami z wyrachowania a nie miłosci..co Ci do tego ze facet taką sobie wybrał..żal d**e sciska to tez sobie poszukaj wolnego

Gość gość
Chyba nie rozumiecie pewnego oczywistego mechanizmu psychologicznego, który tu ewidentnie zadziałał. Istniej***ardzo banalna odpowiedź na pytanie czemu 20-latek związał się z 40-latka. Otóż w jednym podmiocie swoich uczuć chce skumulować zarówno kochankę jak i swoją mamę... :) Powiedzmy w formie zastępczej. To jest uroczo pocieszne, bo pokazuje, że nawet dorośli faceci to często nadal tylko tacy mali chłopcy nadal tęskniący za ciepłem matczynej opieki. :)

Gość 1209ola
Widzę że dotknęłam w czuły punkt, rozwódka to kobieta która ma już doświadczenie wie jak podejść faceta, nie ma zahamowań no cóż bo jak może je mieć w tej sytuacji. Uważam jedynie że rozwódki z dzieckiem myślą innymi kategoriami i to że znasz takie pary wcale mnie nie dziwi. Jak znajdują dobrego, wolnego bez zobowiązań mężczyznę no cóż to myślą tylko w jaki sposób go szybko omotać, bo przecież trudno tak samej...samotnej... z dzieckiem ... a z jeleniem na pewno wygodniej ;)

Gość fortunata00
A co to za pytanie, po co mu taka kobieta? Skoro tak wybrał, to pewnie miał ku temu swoje powody. Prawdziwe uczucie nie uwzględnia wieku, tylko po prostu charakter. I wiele innych ważniejszych kwestii. Najwidoczniej się zakochał, możliwe, że w swoim wieku nikogo nie udało mu się znaleźć, kto spełaniałby jego oczekiwania, więc wybrał kobietę, która potrafiła mu zaoferować coś więcej. Mnie to wcale nie dziwi, świadczy to tylko o dojrzałości tego faceta. Mam koleżankę, która również miała ponad 40 lat, syna nastoletniego, a facet ją zostawił, jak dziecko miało 8 lat. Z zaskoczenia, nic na to nie wskazywało. I co, taka osoba powinna być skazana na samotność? Albo szukać jedynie faceta, który również jest po rozwodzie i ma dziecko? To by było trochę bez sensu. Na szczęście jest więcej facetów, którzy nie mają takiego podejścia jak Ty :) Koleżanka miała konto na mydwoje, wprost pisała w jakiej jest sytuacji, jeśli chodzi o dziecko i oczekiwała od potencjalnego partnera zrozumienia, że dziecko jednak jest najważniejsze. Wiadomo, po jakimś czasie partner może być na takiej samej pozycji jak dziecko, ale w początkowej fazie znajomości trzeba być tego świadomym, że matka na pierwszym miejscu będzie stawiać dziecko. Ale jak się okazało, nie przeszkadzało to mężczyznom, zawarła sporo nowych kontaktów, ale jeden wyjątkowy, czyli ten, z którym jest już prawie 3 lata :) Nie spisuj na straty rozwódek z dzieckiem ;) Wiek nie ma tak dużego znaczenia, ale trzeba do tego dojrzeć mentalnie, aby się o tym przekonać.

Gość aalealeksandra
Nigdy nie weszłabym w związek z rozwodnikiem/ rozwódką będąc osobą bez podobnych doświadczeń! Rozwodnicy jako osoby po przejściach maja inne podejście. Przecież mają już za sobą piękny ślub, bardzo często dzieci. Żadna rozwódka oczywiście sie nie przyzna ale tak naprawdę szuka mężczyzny po to aby było jej wygodniej nie ma już ciśnienia na dzieci, ślub a jak znajduje młodego naiwnego który nie ma zobowiązań typu alimenty, była żona to tak jakby wygrała w totolotka;P Wiec używając kobiecych sztuczek "tam posmyra tam dopieści" trzyma go na smyczy i wychowa jak będzie chciała;) Oczywiście to mężczyzna podjął wyzwanie i chciał wejść w taki związek ale tak naprawdę nie jest świadomy że takie osoby nie mają skrupułów. To na tyle, oczywiście nie generalizuje bo zdarzają się jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie ale to już naprawdę rzadko...

aalealeksandra to ile lat ma rozwódka z którą związał się mężczyzna którym jesteś zainteresowana ? :classic_cool:

Gość aalealeksandra
Skromna Ja akurat w połowie trafiłaś bo faktycznie miałam na myśli konkretną rozwódkę dlatego moja opinia nie wzięła się z powietrza a z obserwacji jej poczynań to tzw wyjąca 40tka a jej facetem nie jestem zainteresowana po prostu szkoda chłopaka...

Rozumiem że po prostu nie masz partnera lub masz ale nie dosatecznego i komentarz wynika ze zwykłej zazdrości o układanie sobie życia :classic_cool:

Gość aalealeksandra
niestety nie trafiłaś ;) ale za to po Twoim komentarzu stwierdzam że to Ty należysz do owej grupy rozwódek i będziesz bronić honoru owych dobrotliwych kobiet skrzywdzonych przez los... prawda jest taka że udawanie uroczej i dobrej z wyrachowania i dla wygodny co niektóre maja lepiej opanowane jak ojcze nasz i Panowie otwórzcie oczy :0 bo będziecie traktowani jak dojne krowy

Jestem rozwódką i nie bawię się w psychologa i wrozke w jednym opisując tutaj co siedzi w glowie każdej rozwódki czy też nie rozwódki i czym się owe kierują wiążąc sie czy też jakimi uczuciami pałają do wybranków ...ciebie to najwidoczniej przerasta :classic_cool:

Gość aalealeksandra
ojjj absolutnie nic mnie nie przerasta po prostu przykro patrzeć na takie sytuacje... podsumowując myślę że każdy w życiu popełnia błędy i takie znajomości są jednymi z nich aha no niestety powinno być aalealeksandraę ;)

myślę że każdy w życiu popełnia błędy i takie znajomości są jednymi z nich X Czyli jednak przerasta :classic_cool: xxx powinno być aalealeksandrae X Jakby to napisać... nie :classic_cool: