Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no właśnie po co

Po co przystojnemu wolnemu facetowi starsza rozwódka z dzieckiem?

Polecane posty

Gość no właśnie po co

Mój znajomy ma 30 lat, jest przystojny i dobrze sytuowany i żeni się z 43 letnią kobietą, rozwódką która w dodatku ma nastoletnią córkę. Co nim może kierować? Naprawdę mógł się w takiej kobiecie zakochać?

Gość resonance
głowę stracił ? :)

Gość tak i siak
może ją kocha??? a co ona to już nie kobieta, na stos z nią czy jak? może ma więcej do zaoferowania mu niż nie jedna 25 latka - panienka bez dzieci

Gość jeny jak co
kurde jak conieponiektórym frustratką zal dupę sciska,ech porazka

Gość ABD
miałam olać ten topik, ale nie.. zadam odwrotne pytanie: PO CO ATRAKCYJNEJ - JAK ZAKŁADAM - samodzielnej kobiecie, która na dodatek już ma dziecko potrzebne drugie dziecko?

Gość hahahahah1
hahahhah ABD dobre :D

Gość Tomcioszek
wg mnie facet znalazł to czego brakowało kobietom w jego wieku ,

Gość wieluzWASmysliZetoRozrywka
ABD kleksie.. 30 lat to dziecko? ja rozumiem, jakby owa kobieta 40letnia wiązała sie z 20latkiem.. wtedy sie zgodze z taką opinią.. ale bez przesady, 30 lat to juz dorosly czlowiek, sam chetnie zakutasił bym dobrą 40stke (mam 22) pozdrawiam tych ktorzy pierdola zdanie innych, pierdole spoleczniakow!

Gość KKGA
No miazdzace pytanie. Pewnie autor tego zalosnego topiku zrobil rybke i wrocil na ziemie.

Gość Człowiek wyjaśnień
30 letni facet to przecież dorosły mężczyzna. Jeśli uważasz go za dziecko to sama jesteś niedojrzała abd

Gość narombane macie
bo swiat cudem jest

Gość Tomcioszek
Wiek nie jeste wyznacznikiem inteligencji i dorsłości. Nie znamy wiec nie oceniajmy ale miejmy swidomosc dwóch stron medalu

Gość ABD
postawiłam to pytanie ponieważ jestem w stanie zrozumieć tegoż 30-latka (jasne, że dorosły), że zakochał się w taaakiej kobiecie. Zadbana 40-latka nie ustępuje zwykle 30-latce, a jest za to zwykle niezależna, wie czego chce, ma najczęściej przynajmniej dobrą sytuację finansową, mało co jest jej w stanie "po oczach dać", krótko mówiąc to może być świetna, atrakcyjne laska. A 30-latek - oczywiście nie każdy - ale przeciętny to ledwo opirzony facet, dopiero co skończył studia, zaczął pracować, niewiele jeszcze zrobił i zarobił. Jedynym plusem jest - powiedzmy - kondycja fizyczna, którą z pewnością przewyższą równolatka naszego obiektu płci pięknej, być może to ostatecznie zadecydowało... Jeśli jednak facet jest dojrzały czytaj pozbierany emocjonalnie, a babka pełna życiowego entuzjazmu - związek ma duże szanse. Życzę im - a także "przyległości" - wszystkiego dobrego!

ale durne pytanie On est przystojny i dobrze sytuowany Ona rozwódka na pewno teZ z jakąś tam pozycją dziecko odchowane. Żyć i nie umierać :P To musi być love

Gość narombane macie
we lbach nastolatkę? jeszcze nawet nie ma obrosnietej i ctyckow

Gość ofermm a
ja na ogół nie pisuję w takich tematach ale jak ktoś mi pisze że 40 latka nie ustępuje 30 latce (jak rozumiem pod względem urody) no to mi ręce opadają. przecież 40 lat to już tylko 2 kroki przed menopauzą, co wy za bzdury opowiadacie ludzie.

Onaniści proszeni są o nie wypowiadanie sie na temat który jest im obcy:O

Gość ofermm a
"Własnie moj drogi ja wiem o co biega" wiesz już co nieco o menopauzie?

Gość ABD
> jareczku, dziecko powiedz mi któż może lepiej wypowiedzieć się na pytanie postawione w topiku jeśli nie rówieśnica tejże? zastanów się wreszcie nad tym co piszesz, bo lata lecą a ty wciąż niereformowalny. A trzydziestka tuż, tuż....strach pomyśleć..

ja myślę, że tacy faceci sa zazwyczaj bardzo niesamodzielni, chcą żeby ktoś im matkował...żeby to kobieta była silna i zaradna...znam 2 takie przypadki....moja eksprzyjaciółka wzięła 2 miesiące temu ślub z facetem młodszym o 10 lat...ona rozwódka z synem gimnazjalistą...a ten facet oczywiście bez pracy, bez własnego mieszkania...na drugi podobny śłub idę w czerwcu...sytuacja trochę podobna, aczkolwiek związek z dłuższym stażem ...

Gość ofermm a
"ja myślę, że tacy faceci sa zazwyczaj bardzo niesamodzielni," ale ta sytuacja jest inna. facet jest ponoć "przystojny i dobrze sytuowany"

Oferma:O Jeszcze troche mam do menopauzy:P A wiec tak nie chodzi Mu o ruchanie,bo w/g facetów z kafe kobieta po 40 to odpad aseksualny B kobieta jest blisko menopauzy a wiec nie wrobi Go w bachora C dziecko ma już dorosłe a wiec nie potrzebuje tatuśka do niańczenia D skoro on ma kase jest przystojny majętny mógłby mieć kazdego plastika w okolicy,a wybrał ją .....wiec może jednak chodzi o ruchanie....ALE wybrał ruchanie z paierkiem....może ruchać ją o każdej porze dnia i nocy ,bo 40-przed menopauzą odczuwaja potrzebe seksu,a taki 30-latek to raj dla takich kobiet. Głupi facet co nie;):P

Gość oszolomom religijnym
moze lubi antyki :D

Gość ofermm a
ja zaprotestowałem tylko co do teorii że 40 latka jest "prawie taka" jak trzydziestolatka. ja mam 34 lata i widzę zmiany powodowane wiekiem, kobiet to też nie omija. więc gadanie że 10 lat starsza kobieta jest tak samo atrakcyjna to bzdura. u kobiety świeżość odgrywa bardzo ważną rolę. faceta zmarszczki i blizny często nie tylko nie szpecą ale dodają atrakcyjności. u kobiety nigdy. a co do sytuacji to facet najwyraźniej widzi w niej coś skoro chce się z nią żenić. nie wiem co. może faktycznie coś do niej czuje a może poleciał na kasę czy na córkę tak jak tu twierdzą. nie da się tego stwierdzić znając tylko fakt że ona ma 43 lata a on 30.

Gość oszolomom religijnym
a moze facet jest zakompleksionym prawiczkiem i boi sie dwudziestolatek :D