Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no właśnie po co

Po co przystojnemu wolnemu facetowi starsza rozwódka z dzieckiem?

Polecane posty

Gość ABD
> jareczek. "znam teorię" no właśnie - jak ze wszystkim..dziecko kochane, może lepiej jakaś książka..?

Gość oszolomom religijnym
no amant ty mozesz znac zdrowo szurnieci trzymaja sie razem wiec wszystko mozliwe :D

Oferma już nie pitol ze nie ma atrakcyjnych 40:O ma kase ma na zabiegi dobre kremy wie jak sie ubrać itd. Jemu sie podoba i to jest najważniejsze,chce z nią być...oczywiście gdyby czytali to forum rozpadli by sie:P

Gość ABD
pogadajcie sobie - tyle waszego...a oni i tak robią co chcą i leją na to.....

Gość ABD
jareczku nie denerwuj się tak dziecko, nie warto naprawdę!

ABD no włąsnie oni na to leją Dla naszych męskich onanistów kazda kobieta jest odpadem a sami siedzą przed kompem :P

Gość narombane macie
kobieta 40 letnia jest w kwiecie rozwoju erotycznego

Jaruś kochanie i tak tego nie zrozumiesz ,nie męcz bicepsów trudnymi tematami. Najlepszy wiek dla kobiet to od 30-tki do tzw przekwitania czyli(45,46) ach jak pięknie na polu ide na spacer szczylki

Gość ABD
jareczku - synku nie jesteś dla mnie partnerem w j a k i e j k o l w i e k dyskusji, zresztą nie tylko dla mnie. Weszłam kilka razy na kafe - i wszędzie kogo spotkałam? - właśnie ciebie, i kogo zewsząd popędzali - zgadnij? Moja propozycja jest taka - dokończ szkołę, przeżyj cokolwiek, rozejrzyj się po świecie, a nie po kafeterii i wtedy zabieraj głos, bo inaczej zawsze będziesz krył się ze swoją "znajomością teorii" za szklanym ekranem. A teraz zapytam poważnie i naprawdę niezłośliwie? Czy jesteś zamkniętym w domu inwalidą? Jesteś bowiem wciąż obecny na kafeterii - jednak forum dla kobiet, twoje wypowiedzi świadczą o ogromnym niedowartościowaniu i kompletnym braku znajomości życia. Może wymagasz pomocy?

Nie chce być złośliwa ale w temacie wypowiedzieli sie 3 prawiczków i jeden młody facet który nie ma pojęcia o związkach :P pa;)

Nie wiem czy już skoczyć z okna czy poczekać chwilkę bo wg tego co przeczytałam ukończenie 40 lat samo mnie za 2 lata zabije Muszę też zmienić nick na bardziej stosowny w moim wieku może zmarszczka_poznań

Gość a dlaczego zaraz
wiesz co Sami? Lubię Cię :) umiesz kulturalnie i złosliwie przypiąc łatkę tym idiotom. :D Bo a bym tak ładnie nie mogła, mnie się od razu scyzoryk w kieszeni otwiera. :D

Gość ABD
> jestem z raju uspokój się, bo przez Ciebie będę musiała się zabić, dyć jestem starsza.. A ja zamierzam dopiero - jak Pan Bóg pozwoli - brać się za wszystko ze zdwojoną energią...

\"Dla naszych męskich onanistów kazda kobieta jest odpadem a sami siedzą przed kompem\" buhahahaha, 10/10 Prawie się posikałam ze śmiechu, ale na szczęście jeszcze (!) trzymam mocz, buhaha. Kobieta 40 letnia :)

Gość ABD
jarek nie odniosłeś się do wszystkiego o czym pisałam wybacz kochany żółtodziobie idę kończyć obiad..

Gość narombane macie
pewnie juz teraz sie powieś po co czekać? co prawda 2 lata ruchania a dwa lata nie ruchania to jest cos

ABD - żartowałam, nie mam problemu z wiekiem, nie ukrywam go zmarszczek też jeszcze nie mam ale jak się pojawią to też to zaakceptuję, bo każdego to czeka prędzej czy później. Ja nawet cieszę się, że nie jestem już taka dziecinna jak kiedyś lecz świadoma swojej wartości wewnetrznej i zewnętrznej. Mam niezłą figurę a Jarek_84 w realu nie powiedziałby mi tego prosto w twarz co napisał bo nigdy nie domyśliłby się ile mam lat. No ale cóż Jareczku i tak nie miałbyś u mnie szans, zadaję się wyłącznie z mężczyznami z klasą

Gość eureka.
juz dawno mialam to napisac, jak czytam co pisze jarus to mi niedobrze, nie wiem jak mozna byc takim zidiocialym facetem nieszanującym ludzi, kompletne dno mam propozycje, niech on sobie pisze co mu sie w głowie uroi a wy po prostu nie komentujcie tego, on sie w ten sposob nakreca a to jezt zły czlowiek mający kobiety za nic

\"przeżywamy na tym topiku prawdziwy nalot próchna \" Wylecz ząbki dziecino jak masz z próchnem problemy.

Gość ABD
> narombane bardzo ci współczuję, że dane ci jest tylko przez pryzmat ru...nia, skarbie mamy 21 w. ludzie dawno zeszli z drzewa i mają także inne potrzeby niż tylko rżnięcie się.. > jestem z raju a ja nie wiem czy mogę podać swój wiek, bo niektórzy mogliby tę informację przypłacić zawałem, że ludzie tak długo żyją...i kto wtedy udzielałby się na kafe, co byśmy staruchy wtedy bez nich zrobiły? nie musisz się tak "tłumaczyć", jestem od Ciebie starsza i wiem o czym piszesz, bo ze mną jest podobnie. Zmarszczki jeżeli to mimiczne, figura nie "niezła", ale znakomita. Wiem, na co się narażam (dalej smarkacze!), ale wcale nierzadko mam rwanie takich po 10-15 lat młodszych. I...jakkolwiek by to nie zabrzmiało...śmiać mi się z nich chce. Widać, że doopa groszem nie śmierdzi, imponuje takiemu wszystko i wygląd, i pewne siebie zachowanie, a i inne spawy pewnie też. Myślcie sobie wszelkie jareczki co chcecie, ale nie jest to żadne pocieszenie - naprawdę każdy wiek ma swoje prawa..oczywiście przesadziłabym z zadowolenia z upływu czasu, może parę lat wstecz bym chciała, ale na pewno nie aż do tych 20-lat? A cóż to za atrakcja w dzisiejszych czasach mieć tyle lat? W głowie pusto, w kieszeni jeszcze gorzej, pokus wynikających z powyższego mnóstwo, frustracji w związku z tym jeszcze więcej. A jakie perspektywy? Niestety mizerne - zwłaszcza jak się całe dnie spędza na kafeterii... Jareczku - hej, hej!!!

Gość brawo......
wszystko, co chcialabym powiedziec, zostalo juz napisane:) ABD-🌼dla Ciebie

Gość nikt27
Mam rozumieć że kiedy żona Jarka 84 osiągnie czterdziechę to czeka ją eutanazja. Musisz to chłopczyku przed ślubem podkreślić żeby bło jasne: 40 i won

Gość ABD
> nikt no co Ty? Ktoś taki jak jarek wymieni taką "staruchę" na młodszą - o ile oczywiście któraś takiego w ogóle zechce - bo coś mi się zdaje, że cienko u niego z tymi sprawami... No, bo która z Was chciałaby takiego głupka? Ja stara - ale raczej opluć bym go nie chciała.... Jareczku hej hej!