gosc007 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 witam wszystkich mam takie pytanie.. a wiec. zaczełam juz 2 opakowanie i własnie nie wiem jak to jest z tym zabezpieczeniem.. czy jezeli wziałam dzis 1 tabletke z 2 opakowania to czy jutro moge sie juz kochac czy nie? no bo podobno juz 1 tabletka zabezpiecza.. a wiecie teraz post wiec wczesniej trzeba sie wyszalec no a jeszcze wczesniej do dzis miam 2 tygodnie przerwy zeby błona dziewicza sie zagoiła.. prosze o szybką odpowiedz dziekuje z góry:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edessa Napisano Kwiecień 5, 2009 jestes zabezpieczona cały czas w trakcie 7 dniowej pzrerwy tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc007 0 Napisano Kwiecień 5, 2009 no to super..a jak to jest ze sie jest cały czas zebezpieczonym... jak to działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edessa Napisano Kwiecień 5, 2009 hamuje owulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach